ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

0 Δήλωση βόμβα του Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι: ‘’Ποιός μετεωρίτης; Δοκιμή νέου όπλου των ΗΠΑ ήταν!’





Ζιρινόφσκι, ο επικεφαλής του ρωσικού Φιλελεύθερου-Δημοκρατικού Κόμματος, δήλωσε ότι δεν έπεσε μετεωρίτης στα Ουράλια την Παρασκευή αλλά οι ΗΠΑ «δοκίμασαν ένα νέο όπλο» πάνω από την περιοχή. »Κάνετε σαν πρωτόγονοι. Ποιος μετεωρίτης; «, είπε, προσθέτοντας ότι »Το διάστημα είναι ένα….
σύμπαν που έχει τους δικούς της νόμους αλλά προβλέπουμε τη πτώση μετεωριτών. Όταν πέφτει κάτι τόσο απρόσμενα και ξαφνικά – είναι τεχνητό. Οι άνθρωποι είναι πολεμοκάπηλοι και προβοκάτορες «, εξήγησε. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ John Kerry φέρεται να προσπάθησε και απέτυχε να μιλήσει με τον υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στο τηλέφωνο για δύο συνεχόμενες ημέρες. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε ότι η Kerry ήθελε να συζητήσει την πρόσφατη πυρηνική δοκιμή στη Β Κορέα, καθώς και τη σύγκρουση στη Συρία.



Ωστόσο, ο Ζιρινόφσκι ισχυρίστηκε ότι η κορυφαίος διπλωμάτης των ΗΠΑ «ήθελε να προειδοποιήσει τον Λαβρόφ για την πρόκληση και ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει τη Ρωσία’’, ανέφερε.
Την Πέμπτη, η Μόσχα επιβεβαίωσε ότι στις 12 Φεβρουαρίου είχε λάβει αίτημα της Ουάσιγκτον να οργανώσει μια επείγουσα τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ Kerry και Λαβρόφ.

«Δυστυχώς, η συζήτηση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί λόγω του εντατικού προγράμματος του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών και εργασίας αφού έχει περιοδεία σε χώρες της Αφρικής,» δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Αλεξάντερ Λουκασένκο και συνέχισε, «Ενημερώσαμε τις ΗΠΑ για το θέμα αυτό αμέσως, αλλά δεν είχαμε καμία νέα απάντηση» πρόσθεσε ο διπλωμάτης.


http://antibarcode.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...