ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

0 Η ευαίσθητη πλευρά μιας λέαινας…

Φωτογραφίες που συγκινούν και περιγράφουν πως δυο εχθροί, ένας πανίσχυρος θύτης και ένα ανυπεράσπιστο θύμα , βρίσκουν τελικά ο ένας συντροφιά στο πλευρό του άλλου.
Μια λέαινα έχει τελειώσει το κυνήγι της , κατασπαράσσοντας μια ενήλικη αντιλόπη. Καθώς απομακρύνεται από το σημείο θα συναντήσει και το μωρό του άτυχου ζώου.

leena2
Και ενώ κάποιος θα περίμενε πως και αυτό θα αποτελούσε μέρος του «δείπνου» της, ο άγριος κυνηγός της φύσης θα αντιδράσει εντελώς διαφορετικά όπως μαρτυρά και ο τηλεοπτικός φακός. Θα πλησιάσει το μικρό και θα το προστατέψει.
Η κάμερα θα καταγράψει ακόμα και ένα χάδι της λέαινας στην ανυπεράσπιστη γαζέλα.
leena_xai
Και όταν και άλλες λέαινες θα πλησιάσουν στο σημείο, το άγριο ζώο απομακρύνει το ορφανό από το σημείο για να το προστατέψει όπως θα έκανε και με τα δικά της μικρά.

leena_metaforahttp://goodstory.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...