ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

0 ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ.... ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ !

Οι πολίτες καταναλωτές φωνάζουν ΕΛΕΟΣ και μαζί τo INKA είναι αντίθετοι με τις αυξήσεις που επιβάλλονται μονομερώς από τους παρόχους των διοδίων.

Με εισπρακτικές αυξήσεις της τάξης του 20%, αλλά και με τις μειώσεις μισθών και λειτουργικού κόστους, πλουτίζουν οι εταιρείες εκμετάλλευσης των Ελληνικών δρόμων που έχουν πληρωθεί από την Ε.Ε. και τους Έλληνες πολίτες, ωσάν διαδικασία αναγκαστικής κατάσχεσης σε βάρος των χρηστών των Ελληνικών –Δημόσιων- Εθνικών δρόμων.

Προς τους αρμόδιους κ.κ. Υπουργό και....
υπηρεσιακούς παράγοντες, απευθύνουμε αυτό το μήνυμα, ότι, με αυτό τον τρόπο και με την λογική των ασύμμετρων και απαράδεκτα ανέλεγκτων αυξήσεων, δεν αποκρύπτεται η αμέλεια και αδιαφορία σας, αλλά και επί πλέον βαθαίνει και διογκώνεται η ύφεση, ακολουθώντας ο πολίτης την επιλογή της παραίτησης όπως με το παράδειγμα σας δίνεται εσείς πρώτα.

Ζητούμε να σταματήσετε την εικόνα του δεν ακούω, επειδή ενοχλεί αποτελεσματικά, και να επικαιροποιηθείτε με την στιβαρότητα και την άμεση αποτελεσματικότητα που απαιτεί η πολύ σκληρή διαρκής περίοδος που ζούμε.

Οι απαράδεκτες ανέλεγκτες αυξήσεις που καταγγέλλουμε πως επιβάλλονται ετσιθελικά και μόνο, θα λειτουργήσουν ως μπούμεραγκ από την κοινωνική αποστροφή και κατακραυγή.

Αυτή άθροιση μας δημιουργεί ανησυχία, εσάς :;;;;;

Αν και εσάς σας ανησυχεί, παρακαλούμε για τις ενέργειες σας και την πρόληψη.

ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...