ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

0 Aλήτες-ρουφιάνοι – λαμόγια δημοσιογράφοι …


Πότε και γιατί μεγαλοδημοσιογράφοι υποστηρίζουν αποτυχημένους και ζόμπι της πολιτικής;

Να προσέξουν αυτοί που πάνε κόντρα στο κοινό αίσθημα. Αλλο κανάλι 9 άλλο κανάλι 12 άλλο άλλο κανάλι 15 κοκ…Η Διαμαντοπούλου είναι ενα πολιτικό ζόμπι. Με ενέσεις διατηρείται ακόμη στην επιφάνεια. Ενας επιτυχημένος υπουργός ποτε δεν μετακινείται. Να μην εξηγήσω πόσο επιτυχημένη υπήρξε η Διαμαντοπούλου και πόσο επικίνδυνο και τραγικό είναι να βάζεις εναν αποτυχημένο σε άλλη θέση. Σκεφτείτε τα ανταλλάγματα που πεφτουν στο τραπέζι.


ΜΑΘΗΜΑ: Οταν κατι συμβαίνει στη πολιτική ζωή το οποιο δεν εξηγείται με τη λογική εκεί υπάρχει διαπλοκή. Συναλλαγή δηλαδή. Λεφτά δηλαδή. ……

Πάνω της ποντάρει όλο το σκυλολόι επιστρατεύοντας πολλούς φιλοπάτριδες δήθεν δημοσιογράφους που φωνάζουν σαν παλαβοί στα κανάλια και μας ξεφτυλίζουν στο εξωτερικό.

Ναι κυριοι μας ξεφτυλίζουν διότι ειναι άλλη η κουλτουρα των άλλων που εχουν ανταγωνιστηκότητα και άλλη η δικιά μας που δεν εχουμε τίποτα. Oι φωνες και οι κλανιες ειναι μονο για εσωτερική κατανάλωση. Εξω δεν μετράνε. Γελανε μαζί τους.

Τα «ζαμαν φου» και «στα τετοια» μας δεν μπορειτε να τα λέτε ουτε για αστείο πλέον. Η θα παει η χώρα προς τα εμπρός στηρίζοντας ζωντανα μυαλά ή θα μεινει στο Μεταξουργείο και στους σουλατσαδόρους ισόβιους υπαλλήλους των τραπεζών. Δεν θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες.

Θυμιζω στους φίλους που με διαβάζουν ότι επαληθεύομαι σε καθημερινή βάση πλέον… Ετσι δεν είναι; Δεν ειναι τυχαιο. Θα μαθετε καποια στιγμη το γιατί.

Οταν ενας δημοσιογράφος άμεσα ή έμμεσα στηρίζει μια τέτοια προσωπικότητα ειναι φανερό ότι συμβαινει το εξης… ή τα παίρνει ή ειναι αποτυχημένος και ο ίδιος και δεν έχει μέτρο σύγκρισης.

Με ποιά λογική ανεβάζεις το προφίλ ενός ηλίθιου και αποτυχημένου; Με ποια λογική τον αφήνεις να σου μιλαει για κομμαντος της ανάπτυξης και του επιτρέπεις να ποδοσφαιροποιεί την πολιτική ζωή και τις ζωές των ελληνων. Πλεον μιλάμε για ζωές…

Στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ το επόμενο χρονικό διάστημα διαβλέπω εναλλαγή ρόλων. Αυτά που υποστήριζαν μεχρι τωρα την αποτυχημενη Διαμαντοπούλου που κατάστρεψε την Παιδεία και που την πηγε μισό αιώνα πίσω, θα σταματήσουν να την υποστηρίζουν και θα βγαίνουν τα άλλα να την υποστηρίζουν. Ενα – ένα θα σκάνε. Σε λιγο θα μιλανε θετικά και για τον Ψυχαρη του Κομανέτσι αυτα τα ΜΜΕ και τα ιστολόγια που παλιά τον εκαιγαν. Ξαφνικα θα του ανακαλύπτουν προσοντα. Πολιτικές επικοινωνίας επιπεδου Μεταξουργείου.

Προσεξετε τα ιστολόγια των Χατζηνικολάου, Παπαγιάννη, Τραγκα θα με καταλαβετε. Η μηχανη απο πίσω λεγεται Κοντομηνας, τραπεζίτης.

Ποιος ειναι πιο δυνατός; Mα αυτός που τους βλεπει…

Η Δευτέρα θα ειναι μια άλλη μερα… με πολλές εκπλήξεις.

ο Αδαμάντινος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...