ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

0 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΛΥΜΠΙΑ: ΔΩΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ!

Σχόλιο Ανοιχτή Ματιά: Να γιατί τα blogs φωνάζανε να αρνηθούμε να απογραφούμε. Καταλάβατε τώρα γιατί τόσες ερωτήσεις στην απογραφή.;

Τον περασμένο Μάιο το κράτος είχε προχωρήσει στην απογραφή του πληθυσμού, αλλά και των κατοικιών της. Τότε όλοι είχαμε απορήσει με τα ερωτήματα της απογραφής, αλλά και με το γεγονός ότι όλοι οι εκπρόσωποι που περνούσαν από τα σπίτια μας έγραφαν με μολύβι και όχι με στυλό, κάτι που τότε είχε περάσει με μικρά...
γράμματα. Δείτε τώρα πόσα ωραία τα είχαν σχεδιάσει όλα, φέρνοντας όλα τα σκληρά μέτρα ως έκτακτα! Το ΟΛΥΜΠΙΑ αποκαλύπτει σήμερα ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, αλλά τέλεια σχεδιασμένο! Στην πρώτη σελίδα για την απογραφή, υπάρχουν ερωτήσεις για τα στοιχεία της κατοικίας, την περίοδο κατασκευής της, το είδος της (κύρια, εξοχική, δευτερεύουσα, υπήρχε επιλογή ακόμα και για υπό κατεδάφιση!). Εντύπωση μας είχε προκαλέσει τότε – χωρίς να μας υποψιάσει για ποιο λόγο γίνεται – ότι υπήρχαν ερωτήσεις για τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού, αλλά και επιμέρους χώρων, όπως της κουζίνας, αλλά και αν υπάρχουν αποθήκες και χώροι γκαράζ!




Γιατί τα επισημαίνουμε όλα αυτά; Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς! Πρόκειται για τα ακριβή στοιχεία που χρειάζεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος για το χαράτσι στα ακίνητα!
Μέσα από την απογραφή, μάθανε τα πάντα και πλέον έχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να υλοποιήσουν τα απαράδεκτα μέτρα που μας τα έφεραν δήθεν έκτακτα και τυχαία . . .
Αν νομίζατε ότι αυτή η απογραφή (και οι αποκαλύψεις μας) μένουν εδώ, γελαστήκατε!
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το χαράτσι δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα, δηλαδή 2 δις – 2,6 δις, αλλά μόλις 1 δις ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν και νέα μέτρα, πέραν των γνωστών που έχουμε ακούσει εδώ και μήνες, όπως η εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης.
Το ΟΛΥΜΠΙΑ είναι σε θέση να γνωρίζει ότι στο τραπέζι έχουν πέσει και μέτρα, όπως η φορολόγηση των απορριμάτων, με την δικαιολογία ότι η Ελλάδα πληρώνει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στην ΕΕ, ως πρόστιμα.
Να θυμίσουμε ότι στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Γερμανία, πέραν από τον τομέα της ενέργειας που δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο.
Για να δούμε πόσο «τυχαίο» είναι και αυτό:
Στην δεύτερη σελίδα της απογραφής, υπάρχει μια περίεργη ερώτηση για το αν ανακυκλώνουμε τα απορρίμματά μας και μάλιστα σε τι ποσοστό! Στόχος της κυβέρνησης ήταν να δείξει (με νούμερα) ότι οι Έλληνες έχουν χαμηλή συνείδηση ανακύκλωσης, θέλοντας να μας πείσουν ότι φταίμε εμείς που «τρώμε» τα πρόστιμα από την Ε.Ε.!

Και μετά μας λένε ότι όλα είναι έκτακτα και παλεύουν μέχρι και τελευταία στιγμή για τη σωτηρία της χώρας!
Όλα είναι προμελετημένα, και μάλιστα με τρόπο που η μελάνι ..δεν πιάνει!
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/09/blog-post_6255.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...