ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

0 Είναι το κρεμμύδι κλειδί για την ευτυχία;

Τα κρεμμύδια μπορούν να δημιουργούν σε εκατομμύρια νοικοκυρές δάκρια κατά το καθάρισμα, όμως μια πρόσφατη βρετανική έρευνα διαπίστωσε πως τα κρεμμύδια μπορούν να είναι και το βασικό συστατικό της ευτυχίας. Η έρευνα υποστηρίζει πως το ταπεινό μας κρεμμύδι είναι το τρόφιμο που μπορεί να φέρνει ευχαρίστηση στον αγοραστή λόγο της χαμηλής τιμής του (αφού έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού) ενώ η λίστα συνεχίζεται με τα καρότα, τη σοκολάτα, τα φασόλια, τις μπανάνες και τις πατάτες.

Οι αγοραστές που συμμετείχαν στην έρευνα ερωτήθηκαν σε 100 καθημερινές ερωτήσεις για να αποκαλυφτεί πόσο ευτυχισμένους μπορεί να τους κάνει ένα τρόφιμο που θα αγόραζαν σε σχέση με την τιμή του. Περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι απάντησαν και βαθμολόγησαν βασικά προϊόντα διατροφής που βασίζονταν σε 9 κατηγορίες, που ήταν οι εξής: ελκυστικά, καταπραϋντικά, υγιεινά, μοντέρνα, άνετα, εμφανίσιμα, γευστικά, μυρωδάτα και προϊόντα χαμηλής τιμής. Τα κρεμμύδια βρεθήκαν πρώτα στην λίστα με τα πιο αγαπημένα τρόφιμα του κοινού, όπως επίσης η σοκολάτα γάλακτος, τα πατατάκια, το κέικ και η μπύρα. Τελευταία τρόφιμα στην απαντητική λίστα βρεθήκαν το σκουμπρί, το αρνί, ο σολομός, το βοδινό κρέας, το κρασί και το βούτυρο.

Η έρευνα που παρουσιάστηκε ζωντανά στην βρετανική τηλεόραση άφησε τους τηλεθεατές έκπληκτους. Η τηλεπαρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής Λωρίν Κέλλυ που προβλήθηκε η έρευνα, δήλωσε στην εφημερίδα Daily Express: "Το αποτέλεσμα της έρευνας καταρρίπτει το μύθο ότι η σοκολάτα είναι το κλειδί για την ευτυχία!"

Πηγή 
http://obelix7.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...