ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

0 Σήμερα είναι το τέλος του κόσμου;;

"Το τέλος του κόσμου, δεν θα έρθει το 2012, αλλά το Σάββατο 21 Μαϊου 2011"! Αυτό υποστηρίζει ο 89χρονος ιεροκήρυκας Χάρολντ Κάμπινγκ, ο οποίος δηλώνει ότι έχει υπολογίσει με ακρίβεια και την ώρα του επερχόμενου τέλους και την προσδιορίζει για τις 18.00 ώρα Καλιφόρνια. Αυτό σημαίνει ότι στην Ελλάδα, η...συντέλεια θα καθυστερήσει μισή μέρα αφού λόγω της διαφοράς ώρας (είμαστε 10 ώρες μπροστά), στη χώρα μας θα είναι 4.00 τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Μαϊου!

Πώς υπολόγισε την συντέλεια για τις 21/5/2011
Ο αμερικανός ιεροκήρυκας και συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός, μελετάει τις Γραφές από τα 18 του χρόνια και υποστηρίζει πως ανακάλυψε την ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας με μαθηματικό τρόπο! Συγκεκριμένα, πολλαπλασίασε δύο φορές μεταξύ τους, τους ιερούς αριθμούς 5, 10, 17 και αφού βρήκε τον αριθμό 722.500, μέτρησε τόσες ακριβώς ημέρες από την 1η Απριλίου του 33 μ.Χ.- ημέρα της Στάυρωσης του Ιησού! Το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρο: 21/5/2011!

Και διαφημιστική καμπάνια για το "τέλος της 21ης Μαη"!
Και αν αναρωτιέστε ποιός ασχολείται με τις ανοησίες ενός 89χρονου από την Καλιφόρνια, να σας πούμε ότι ο εν λόγω ιεορκήρυκας είναι ιδρυτής ενός δικτύου ραδιοφωνικών σταθμών με την ονομασία Family Radio Network, το οποίο εκπέμπει σε 48 γλώσσες και έχει 66 σταθμούς στις ΗΠΑ και δεκάδες σε χώρες όπως η Τουρκία, η Νότια Αφρική και η Ρωσία, Τουρκία κ.α. Παράλληλα, ο "προφήτης" έχει διαθέσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να... διαφημίσει την προφητεία του αναρτώντας σχετικά μηνύματα σε περισσότερες από 2.000 διαφημιστικές πινακίδες στην Αμερική! Σε αυτά ενημερώνει ότι την 21η Μαίου 2011, μόνο το 2% του πληθυσμού της γης θα οδηγηθέι στον παράδεισο, ενώ όλους τους υπόλοιπους τους περιμένει η κόλαση!

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...
Τα δίκτυα των ΗΠΑ, επισημαίνουν πάντως ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κάμπινγκ προαναγγέλει το "τέλος του κόσμου", αφού κάτι ανάλογο είχε κάνει τον Σεπτέμβρη του 1994. Η αποτυχία του παρελθόντος όμως δεν τον πτόησε και έτσι επανήλθε δριμύτερος!

Αυτή τη φορά, για να ενισχύσει την θεωρία του, φροντίζει να συνδέσει τις τις τελευταίες "βιβλικές" καταστροφές σε διάφορα σημεία του πλανήτη με την "συντέλεια της 21ης Μαίου", χαρακτηρίζοντάς τις "προάγγελλους της αποκάλυψης".

http://www.trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...