ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

0 Το κρητικό τυρί πάει… Σαουδική Αραβία

Αρχές Ιουνίου οι Σαουδάραβες θα γευτούν την γραβιέρα Κρήτης και το κρητικό λευκό τυρί, που παράγει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου.

Πρόκειται για συμφωνία που ξεκίνησε να υλοποιείται και αφορά την ΕΑΣ Ρεθύμνου με εταιρεία διανομής τροφίμων Σαουδαραβικών συμφερόντων...Τα δύο προϊόντα είναι η γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ) και το λευκό τυρί άλμης με την ονομασία ΜΙΝΩΣ και ήδη τα πρώτα εμπορευματικά ψυγεία ταξιδεύουν για την Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

"Πιστεύουμε ότι τα προϊόντα της Κρήτης θα τύχουν θερμής υποδοχής, από το καταναλωτικό κοινό της συγκεκριμένης χώρας. Η Ένωση έχει προετοιμάσει το έδαφος με την εφαρμογή επιχειρηματικού σχεδίου εδώ και δεκαπέντε μήνες, ώστε να ευαισθητοποιήσει τόσο τις επιχειρήσεις λιανεμπορίου τροφίμων, όσο και τους καταναλωτές", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΑΣ Ρεθύμνου επισημαίνοντας πως το συμβόλαιο που υπεγράφη και ξεκίνησε να λειτουργεί είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία της κρητικής τυροκομίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...