ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

0 ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΚΕΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

«Σύμφωνα με κορυφαίους στον κόσμο επιστήμονες, οι πολικές αρκούδες στην Αρκτική μπορεί να χρειαστεί να υποβληθούν σε" εσκεμμένη μείωση του πληθυσμού τους ", προκειμένου να διασφαλιστεί" ένας βιώσιμος, αλλά μικρότερος πληθυσμός πολικών αρκουδών.»

Ήδη έχουν να υποστούν την ταυτότητά της κατάχρησης από την υπερθέρμανση του πλανήτη απο τούς κινδυνολόγους ως ένα σύμβολο της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής, τώρα η πολική αρκούδα θα πρέπει να φοβάται και για ευθανασία από τους υπερβολικά ενθουσιώδεις μαχομένους οικολόγους. Ακαδημαϊκοί, που περιγράφηκαν από το περιβαλλοντικό περιοδικό Yale ως«επιστήμονες κορυφαίοι των πολικών αρκουδών», δημόσιευσαν ένα άρθρο σε ένα περιβαλλοντικό έγγραφο στο οποίο τονίζουν ότι έφτασε ο χρόνος για ευθανασία στον πληθυσμό των πολικών αρκουδών στον Καναδά, την Αλάσκα,τη Γροιλανδία, τη Νορβηγία, και τη Ρωσία.


"Η ελεγχόμενη μείωση του μεγέθους του πληθυσμού μέσω της συγκομιδής μπορεί να είναι αναγκαία για τη διασφάλιση τόσο της ανθρώπινης ασφάλειας και έναν βιώσιμο αλλά μικρότερο πληθυσμό πολικών αρκουδών ως αποτέλεσμα της μείωσης των ενδιαιτημάτων.» Ο τρόπος που οι "οικολόγοι" σκοπεύουν να το πράξουν αυτό, είναι η ευθανασία των πολικών αρκούδων που είναι «απίθανο να επιβιώσουν", λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

"Η ευθανασία είναι η πιο ανθρωπιστική επιλογή για μεμονωμένες αρκούδες σε πολύ κακή κατάσταση που είναι απίθανο να επιβιώσουν.», Εγραψαν οι συντάκτες της μελέτης. «Υπό αυτές τις συνθήκες, θα είναι σημαντικό να αναπτυχθούν σαφείς οδηγίες για τον προσδιορισμό των πεινασμένων ζώων."

Ένας από τους «κορυφαίους επιστήμονες των πολικών αρκουδών» ο οποίος συνέγραψε αυτή την περίεργη πρόταση, ο Δρ Steven AMSTRUP, τονίζει ότι ο σκοπός των προτάσεών τους για την «διαχείριση της πολικής αρκούδας" είναι "για να υπενθυμίσει στους αναγνώστες, και ενδεχομένωςτους πολιτικούς, ότι το μακροπρόθεσμο μέλλον των πολικών αρκουδών βρίσκεται σε κίνδυνο ".

Το ίδιο λοιπόν ακριβώς συμβαίνει και με τον άνθρωπο.
Μια ακόμη απόδειξη για τους πιό δύσπιστους, που όλα αυτά περί εξόντωσης του ανθρώπινου πληθυσμού τους φαίνονται θεωρίες συνομωσίας. Θα μου πείτε τι σχέση έχει αυτο; Απλά λάβετε υπ' όψιν το παράδειγμα απο την πρόταση για ευθανασία των δύσμοιρων πολικών αρκούδων που θέλουν να θανατώσουν λόγω της υποτιθέμενης υπερθέρμανσης του πλανήτη, και συνδυάστε το με την ατζέντα 21, και την αύξηση της θερμοκρασίας που αναμένεται όπως μας λένε από τις ανθρώπινος προκαλούμενες αυξήσεις απο τα αέρια του θερμοκηπίου».

Μείωση του πληθυσμού, που γίνεται πλέον χωρίς πολέμους, αλλά μέσω του σχεδίου iron mountain, σε συνάρτηση με τον codex alimentarius, τα εμβόλια, chemtrails κ.τ.λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...