ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

0 Ανακαλύφθηκαν αρχαίες πυραμίδες στο βόρειο Σουδάν


Αποδεικτικά στοιχεία για την στενή σχέση των αρχαίων πολιτισμών, της μεγάλης Αιγύπτου και του βασιλείου του Μεροέ, βρέθηκαν στο βόρειο Σουδάν.

Στην έρημο της Νουβίας οι αρχαιολόγοι έφεραν στο φως 35 ταφικές πυραμίδες, που χτίστηκαν περίπου πριν από 2.000 χρόνια. Σε έναν από τους τάφους βρέθηκε μια πλάκα με αναφορά στον Αιγύπτιο θεό Όσιρις και στη σύζυγο και αδελφή του, Ίσιδα.


Επιπλέον, στις ίδιες τις πυραμίδες διακρίνονται αιγυπτιακά στοιχεία. Δυστυχώς, η εξωτερική διακόσμηση των πυραμίδων δεν διατηρήθηκε. Επίσης, πολλοί ταφικοί θάλαμοι είχαν λεηλατηθεί.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...