ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

0 Τo νησί Vatu Vara ένας επίγειος παράδεισος

Το νησί Vatu Vara βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά των νήσων Φίτζι σε μια ομάδα νησιών, 32 χλμ δυτικά απο το νησί Mago και μερικά χιλιόμετρα νότια απο το νησί Vanua Balavu.

Το νησί έχει 3 χλμ διάμετρο και το ψηλότερο της μέρος είναι στο ύψος των 305 μ.όπου βρίσκεται η ψηλότερη του κορυφή η οποία ονομάζεται "Hat Island" λόγω του σχήματος της στην κορυφή. Τα ασβεστολιθικά βράχια, υψώνονται σε περίπου 60 μέτρα ύψος, ενώ το υπόλοιπο του νησιού καλύπτεται από πυκνή τροπική βλάστηση.

Το Vatu Vara είναι ένα ανενεργό ηφαίστειο που γύρω του είναι "εγκλωβισμένο" από κοραλλιογενείς υφάλους οι οποίοι δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας λιμνοθάλασσας.Το νησί είναι ιδιόκτητο και σήμερα είναι ακατοίκητο.


http://www.7news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...