ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

0 Ο πραγματικός "ροζ πάνθηρας"

Τέσσερα αξιολάτρευτα γατάκια βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα και ταλαιπωρημένα σε ένα εργοστάσιο παρασκευής σκυροδέματος στο Redruth της Κορνουάλης.

Τα γατάκια ήταν αδύναμα, πεινασμένα και ροζ!Το τρίχωμα τους είχε πάρει μία ροζ απόχρωση, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στο προσωπικό της φιλοζωικής οργάνωσης που τα περισυνέλεξε.

Αφού τα καθάρισαν και τα περιποιήθηκαν, συνειδητοποίησαν έκπληκτοι πως το ροζ χρώμα είχε παραμείνει στο τρίχωμα του ενός.

Η μικρή γάτα είναι πολύ πιθανό να είχε έρθει σε επαφή με τσιμέντο, το οποίο ευθύνεται και για την ασυνήθιστη αλλαγή στην απόχρωσή της.

 

Οι ειδικοί που την εξέτασαν πιστεύουν πως το χρώμα θα φύγει διαδοχικά όσο μακραίνει το τρίχωμά της, μία διαδικασία που μπορεί να κρατήσει αρκετούς μήνες ώστε να επανέλθει στα φυσιολογικά της.
Κανείς δεν ξέρει τι θα αποκαλυφθεί, όταν το ροζ φύγει τελείως από το χαριτωμένο τετράποδο. Με ανοικτό μπεζ χρώμα, κάποια στιγμή στο μέλλον, θα κυκλοφορεί χωρίς να το ''καρφώνουν '' τα αδιάκριτα βλέμματα.

 

Τα νεογέννητα γατάκια θα παραμείνουν για λίγο καιρό στη φιλοζωική, μέχρι να αναρρώσουν πλήρως και να βρεθεί για αυτά μία οικογένεια να τα υιοθετήσει. Είναι σίγουρο πάντως ότι ο "ροζ πάνθηρας", όπως ονομάστηκε, θα κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.
από το news247.gr

http://to-mati.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...