ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

0 Η μεγαλύτερη κάβα της Ευρώπης

milestii-mici
Το Milestii Mici είναι ένας μικρός οικισμός, που βρίσκεται 20 χλμ. νότια του Κισινάου, της πρωτεύουσας της Μολδαβίας. Ίσως να μην ήταν τόσο γνωστό, εάν δεν βρίσκονταν εκεί η μεγαλύτερη κάβα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

milestii-mici3
milestii-mici2
Το Milestii Mici έχει γίνει διεθνώς διάσημο για την εντυπωσιακή συλλογή κρασιών, που είναι επίσης γνωστή και ως "Η Χρυσή Συλλογή". Έχει αναγνωρισθεί από το βιβλίο των ρεκόρ Guinness ως η μεγαλύτερη συλλογή κρασιού στην Ευρώπη. Στις κατακόμβες που βρίσκονται κάτω από όλη την πόλη, βρίσκονται περίπου 2 εκατομμύρια μπουκάλια κρασιού, εκ των οποίων 1,5 εκατομμύρια είναι συλλεκτικά.
milestii-mici5
milestii-mici4
Η τεράστια αυτή κάβα, είναι επίσης και η μεγαλύτερη σε έκταση στην Ευρώπη, αφού εκτείνεται για πάνω από 250 χιλιόμετρα. Μόνο 120 χιλιόμετρα χρησιμοποιούνται μέχρι αυτή την στιγμή, οπότε υπάρχει αρκετός χώρος για να μεγαλώσει και άλλο η συλλογή. Το πιο ακριβό μπουκάλι κρασιού στα κελάρια του Milestii Mici αξίζει 480 ευρώ.
milestii-mici8
Θα ήθελα να ήξερα πως βρίσκουν ένα συγκεκριμένο κρασί, μέσα σε αυτούς τους λαβύρινθους...

by SociaLMagazinE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...