ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

0 CHEMTRAILS - Η Θεωρία

Χαράζουν στον ουρανό λευκές γραμμές που φαίνονται αθώες, στην πραγματικότητα όμως αποτελούνται από επικίνδυνες χημικές ενώσεις τις οποίες χρησιμοποιούν οι ισχυροί του πλανήτη για να ελέγχουν το κλίμα και τον ανθρώπινο νου. Αυτό υποστηρίζει μια νέα «θεωρία», η οποία γεννήθηκε πριν από 10 χρόνια στις ΗΠΑ και διαδόθηκε πολύ γρήγορα σε όλο τον πλανήτη. Οι φήμες διαδόθηκαν τόσο πολύ, ώστε ενδιαφέρθηκαν και οι πολιτικοί. Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατατέθηκαν δύο επερωτήσεις και πολλές άλλες στα εθνικά κοινοβούλια των ευρωπαϊκών χωρών. 

Η υπόθεση της συνωμοσίας έχει συγκεκριμένη αφετηρία: ένα μήνυμα που δημοσίευσε ο Αμερικανός Ρίτσαρντ Φ. τον Σεπτέμβριο του 1997. Δε γνωρίζουμε πολλά γι’ αυτόν, παρά μόνο ότι είναι παθιασμένος με τις θεωρίες συνωμοσίας. Με αυτό το μήνυμα υποστήριζε για πρώτη φορά ότι πολλές από τις γραμμές στους ουρανούς απελευθερώνονται από αεροπλάνα που ψεκάζουν διβρωμιούχο αιθυλένιο, ένα επικίνδυνο εντομοκτόνο. Ο Φ.  παραδέχτηκε αργότερα ότι είχε επινοήσει τα στοιχεία που στήριζαν τη θεωρία του. Η σπίθα όμως είχε ξεκινήσει μια μεγάλη φωτιά, και ύστερα από λίγους μήνες η ψεύτικη είδηση δημοσιεύτηκε από τον Καναδό δημοσιογράφο Γουίλιαμ Τ.. Για να διαχωρίσουν αυτές τις αφύσικες λευκές γραμμές από τα μετεωρολογικά φαινόμενα, οι υποστηρικτές της θεωρίας δημιούργησαν τον όρο «chemtrails», από το «chemical trails» δηλαδή «χημικά ίχνη».
Μέσα σε λίγα χρόνια η θεωρία διαδόθηκε και επεκτάθηκε σε τέτοιο βαθμό, ώστε συμπεριέλαβε, εκτός από τις λευκές γραμμές, ένα μεγάλο πλήθος από «παράξενα» ατμοσφαιρικά φαινόμενα, όπως σύννεφα με τη μορφή μαστών ή τεράστιων κυμάτων και λαμπερά φωτοστέφανα. Αλλά τι ακριβώς λένε όσοι πραγματικά γνωρίζουν κάποια πράγματα; 
 
Πρώτα απ’ όλα, υποστηρίζουν ότι μεγάλο μέρος από τις γραμμές που βλέπουμε στον ουρανό απελευθερώνονται από αεροπλάνα που ψεκάζουν χημικές ουσίες στην ατμόσφαιρα. Όχι μόνο εντομοκτόνα αλλά ακόμα και χλωριούχο νάτριο, μια ουσία που έχει δοκιμαστεί κατά της χαλαζόπτωσης. Μάλιστα προβάλλουν ως απόδειξη των ισχυρισμών τους περί συνωμοσίας την ύπαρξη ανεξήγητων νεφών, όπως αυτών με τρύπα στο κέντρο.
 
Είναι επίσης γεγονός ότι οι λευκές γραμμές περιέχουν σκόνη με βάση το αλουμίνιο και το βάριο, που ίσως μετριάσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη. Ίσως ακόμα οι γραμμές να δημιουργούνται προκειμένου να αλλοιώσουν την ηλεκτρική αγωγιμότητα του αέρα. Με αυτό τον τρόπο ολόκληρη η ατμόσφαιρα συμπεριφέρεται σαν μια τεράστια κεραία, ενδεχόμενο που ενδιαφέρει τους στρατιωτικούς πολλών ισχυρών χωρών. 
 
Σύμφωνα με στοιχεία ερευνητών, το αρχηγείο του όλου εγχειρήματος βρίσκεται στην Αλάσκα. Εκεί βρίσκονται πράγματι οι εγκαταστάσεις του HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), ενός προγράμματος έρευνας της ιονόσφαιρας που ξεκίνησε το 1990 από το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ σε συνεργασία με πολλά πανεπιστήμια. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα κέντρο που ασχολείται με στρατιωτικές και πολιτικές επικοινωνίες και συστήματα θαλάσσιας πλοήγησης. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ο πραγματικός σκοπός του είναι η αλλοίωση των ατμοσφαιρικών συνθηκών και ο διανοητικός έλεγχος των μαζών μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. 
 
Αυτό που δεν εξηγεί κανείς είναι ποιος ακριβώς και γιατί έχει σχεδιάσει μια τόσο εγκληματική πράξη που θα έφτανε ακόμα και στην πρόκληση παράξενων επιδημιών γρίπης.
 
http://www.mistikoskosmos.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...