ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

0 7 στους 10 καταναλωτές ψωνίζουν ελληνικά

Βάσει του πορίσματος της πρώτης πανελλαδικής έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου, Eπτά στους δέκα καταναλωτές έχουν στραφεί στα ελληνικά προϊόντα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, υπογραμμίζεται ότι η στήριξη στους Έλληνες παραγωγούς είναι επιβεβλημένη, ακόμα και στην περίπτωση που η τελική τιμή πρέπει να διαμορφωθεί λίγο ακριβότερα, προκειμένου να καλυφθούν τα αυξημένα έξοδα με στόχο την σταθεροποίησης προσφοράς και ζήτησης.

Η ΕΣΕΕ μίλησε ακόμη για την απάντηση που μπορεί να δώσει η Ελλάδα μέσω των επενδύσεων στην καλλιέργεια της ελληνικής γης. Είναι εφικτό μάλιστα και στις μέρες, η απόδοση των γεωργικών προϊόντων είναι μειωμένη, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.


Η ΕΣΕΕ αναμένει πως η πορεία της φετινής καταγραφόμενης τιμής για το ψωμί και το γάλα θα είναι τελικά οριακά πτωτική.
http://www.pygmi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...