ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

0 "Το θραύσμα" ΛΟΝΔΙΝΟ: Άφθονοι συμβολισμοί Ιλλουμινάτι κρυμμένοι σε κοινή θέα! (VIDEO)

Το ψηλότερο κτίριο της Ευρώπης, το θραύσμα στο South Bank του Λονδίνου, άνοιξε το βράδυ, 5 Ιουλίου του 2012, με μια θεαματική παράσταση φωτός και λέιζερ .

Οι Λονδρέζοι κατέκλυσαν τις στέγες,τα μπαλκόνια,και δημόσιους χώρους, για τον πύργο, ο οποίος ανέρχεται σε 1.016 πόδια,πάνω από την πόλη άναψαν μπλε, πράσινο, μωβ και χρυσά φώτα λέιζερ σε όλον τον έναστρο ουρανό της πρωτεύουσας.

Αλλά αυτό που βλέπουμε δεν μπορεί να είναι πιο έντονο! Η μεγάλη πυραμίδα που είναι το σχήμα του ουρανοξύστη,και στη δομή της είναι ενσωματωμένα άφθονα σχήματα Ελευθεροτέκτων για έναν εντελώς νέο ρόλο (μπλε ακτίνα;) στην επερχόμενη εκδήλωση της ψευδής σημαίας της κλίκας των Illuminati. 

Αναρωτιέστε τι θα μπορούσε να λείπει από αυτή την εκδήλωση; Όλος ο ουρανός ήταν γεμάτος με άγνωστα αντικείμενα UFO.Τελικά από την εκδήλωση της κλίκας των Illuminati δεν έλειπε κανείς.
Δείτε την ανάρτηση μας και θα καταλάβετε UFO πάνω από Shard London Bridge (VIDEO-FOTO)

Απολαύστε το



 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...