ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

0 Ξεχάσαμε να γράφουμε ...με το χέρι!


Ξεχάσαμε να γράφουμε ...με το χέρι!

Εκείνος, που δεν θυμάται πότε κράτησε τελευταία φορά σημειώσεις με το χέρι, κάθε άλλο παρά είναι μόνος. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, ο μέσος ενήλικας γράφει με το χέρι μία φορά κάθε ενάμιση μήνα.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο οι μέρες της γραφής με τη βοήθεια στυλό και χαρτιού είναι μετρημένες. Το απέδειξε αυτό η έρευνα, που έγινε έπειτα από παραγγελία βρετανικής εταιρείας ειδών γραφείου.Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 άνθρωποι και τα δύο τρίτα εξ αυτών δήλωσαν ότι το μεγαλύτερο κείμενο, που γράφουν, είναι σημειώσεις πάνω σε χρωματιστά αυτοκόλλητα είτε κάποιες υπενθυμίσεις.

Οι περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες αναγνώρισαν ότι ο γραφικός τους χαρακτήρας χειροτέρευσε αισθητά, ενώ κάθε έβδομος ντρέπεται ειλικρινά για την αγραμματοσύνη του. Το 40 % δήλωσε ότι βασίζεται στην αυτόματη διόρθωση των κειμένων, ενώ το 40 % χρησιμοποιεί τακτικά συντομογραφίες και το στυλ του προφορικού λόγου.

http://www.newsbomb.gr/prionokordela/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...