ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

0 «Ατλαντίδα της Βρετανίας» ανακάλυψαν: βυθισμένη χώρα στα ανοικτά των ακτών της Βρετανίας

Doggerland - μια χώρα που κατακλύζεται από νερό μεταξύ 18.000 π.Χ. και 5.500  π.Χ. -και  εκτείνονταν από τη Βόρεια Σκωτία μέχρι απέναντι στη Δανία και κάτω από τη Μάγχη, όπως μας λέει το Channel Islands.


Ήταν το σπίτι για δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Τώρα, μετά από 15 χρόνια έρευνας, η ιστορία για την Doggerland θα παρουσιαστεί στο ετήσιο Θερινό Royal Society (Έκθεση Επιστήμης)...



Πιστεύουν ότι η περιοχή ήταν κάποτε η «πραγματική καρδιά» της Ευρώπης και χτυπήθηκε από "ένα καταστροφικό τσουνάμι.

Ο Δρ Richard Bates του Τμήματος Γεωεπιστημών από το Πανεπιστήμιο του St Andrews στη Σκωτία, δήλωσε: «Έχουμε σκεφτεί όλα αυτά τα χρόνια για την ύπαρξή του χαμένου αυτού εδάφους και τα ευρήματα που έχουν βρεθεί από τους αλιείς σε όλη τη Βόρεια Θάλασσα είναι πολλά.Θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε εκ νέου αυτό που έχασαν τότε και με τι έμοιαζε.

Είμαστε πλέον σε θέση να διαμορφώσουμε τη χλωρίδα και την πανίδα,ώστε να δώσουμε μια εικόνα των αρχαίων ανθρώπων που έζησαν εκεί και έτσι να αρχίσουμε να κατανοούμε μερικά από τα δραματικά γεγονότα που άλλαξαν στη συνέχεια στο έδαφος, συμπεριλαμβανομένου και της θάλασσας που ανεβαίνει από ένα καταστροφικό τσουνάμι.

Το ερευνητικό πρόγραμμα είναι μια συνεργασία μεταξύ του St Andrews και από τα πανεπιστήμια του Aberdeen, Birmingham, Dundee και Ουαλίας St David.


Η επιστημονική έρευνα,θα αποκαλύψει μια ιστορία ενός δραματικού παρελθόντος που χαρακτήρισε την μαζική αλλαγή του κλίματος.

Η δημόσια έκθεση θα φέρει πίσω την ζωή των πληθυσμών της Μεσολιθικής Doggerland μέσω αντικειμένων που ανακάλυψαν βαθιά μέσα στο βυθό της θάλασσας.

Η διαδραστική οθόνη που εξετάζει το χαμένο τοπίο της Doggerland και περιλαμβάνει ευρήματα από διάφορες εποχές,εκπροσωπείται από την έκθεση με κομμάτια από πυριτόλιθο που χρησιμοποιήθηκε από τον άνθρωπο ως εργαλείο για τα ζώα που κατοικούσαν σ 'αυτά τα εδάφη.

Τα ευρήματα δείχνουν μια εικόνα της Γης με λόφους και κοιλάδες, μεγάλες λίμνες,βάλτους και  ποταμούς. Η ερευνητική ομάδα διερευνά επί του παρόντος περισσότερα στοιχεία για την ανθρώπινη συμπεριφορά εκείνης της εποχής μέσα από τα ευρήματα.

http://www.apocalypsejohn.com/2012/07/blog-post_8781.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...