ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

0 Όλη η ιστορία του Walkman σε ένα βίντεο!

Δείτε ένα βίντεο της Sony που δείχνει την ιστορία και την εξέλιξη του δημοφιλούς Walkman.

Η Sony πριν από 30 χρόνια κυκλοφόρησε το απόλυτο gadget που άλλαξε την καθημερινότητα του ανθρώπου, το Walkman.

Αρχικά όπως είναι γνωστό τον πρώτο καιρό τα Walkman χρησιμοποιούσαν κασέτες και σιγά σιγά όμως με την εξέλιξη της τεχνολογίας το όνομα τους έγινε συνώνυμο της φορητής συσκευής μουσικής.

Έτσι με την κυκλοφορία του CD, του mini disc, του κινητό τηλέφωνο Walkman και των νέων ψηφιακών εξελίξεων τα Walkman πλέον ανταγωνίζονται την αγορά του iPod και του iPhone που πλέον έχουν αποκτήσει την κυριαρχία.


Τέλος 30 χρόνια μετά, το Walkman μπορεί να έχει εξαφανιστεί από την μορφή που το γνωρίσαμε όμως σίγουρα βρίσκεται με την νέα του μορφή στην καθημερινότητα πολλών πολιτών σε όλο τον κόσμο.


http://retromania-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...