ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

1 Θα αυξηθούν εφέτος οι Βρετανοί τουρίστες στην Ελλάδα

Θα αυξηθούν εφέτος οι Βρετανοί τουρίστες στην Ελλάδα

Περισσότεροι από 4.000.000 Βρετανοί ετοιμάζονται για διακοπές
στην Ελλάδα, διπλάσιοι από όσους ήρθαν πέρυσι, λόγω της πτώσης των τιμών σε καταλύματα, διατροφή και διασκέδασης που επιβάλλει η οικονομική κρίση.

Με πρώτη τους επιλογή την Κεφαλλονιά, οι Βρετανοί συρρέουν στα τουριστικά γραφεία της χώρας για να προγραμματίσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Ελλάδα, παρά τα συνεχή δημοσιεύματα για σοβαρή πιθανότητα κατάρρευσης της οικονομίας και εξόδου από το ευρώ, αναφέρουν σήμερα τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Νέα έρευνα αγοράς αποκαλύπτει ότι το ενδιαφέρον των Βρετανών είναι φέτος μεγαλύτερο από οποιαδήποτε άλλη χρονιά και οι προβλέψεις λένε πως την Ελλάδα θα επισκεφτεί διπλάσιος αριθμός Αγγλων τουριστών σε σχέση με πέρσι.


Οι Βρετανοί προτιμούν βέβαια τα all-inclusive πακέτα διακοπών που προσφέρονται στα κοσμικά νησιά και μάλιστα σε 50-60% χαμηλότερες τιμές από τις περσινές. Τα τουριστικά γραφεία μάλιστα αναφέρουν ότι οι κρατήσεις για αυτά τα πακέτα διακοπών έχουν αυξηθεί κατά 30% σε σχέση με πέρυσι, γεγονός που αποδίδουν στην ενίσχυση της στερλίνας έναντι του ευρώ.

Σε αντίθεση με τους Γερμανούς που προέβησαν σε μαζικές ακυρώσεις των κρατήσεών τους στην Ελλάδα, λιγότερο από 2% των Βρετανών που σκοπεύουν να επισκεφθούν τα ελληνικά νησιά έχουν ακυρώσει τις κρατήσεις τους.
http://www.blog.gr/

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...