Είναι σημαντικό συστατικό της ζαχαροπλαστικής τέχνης και όχι τυχαία καθώς η αληθινή βανίλια έχει τόση δυναμική "προσωπικότητα", που μπορεί να απογειώσει απλές καθημερινές γεύσεις.
Αν βάλουμε δύο λοβούς σε ένα δοχείο με μισό κιλό ζάχαρη και ...την αφήσουμε για δεκαπέντε μέρες, θα φτιάξουμε μια ζάχαρη που έχει ένα
εξαίσιο άρωμα, ακόμα κι αν τη χρησιμοποιούμε σε μικρές ποσότητες,
Έτσι δίνουμε μια διαφορετική γεύση στον καφέ, στη φυσική λεμονάδα ή πορτοκαλάδα, στο κέικ, στην κρεμούλα ή στο ρυζόγαλο.
Θα τη βρείτε στα καλά μπαχαράδικα και φροντίστε οι λοβοί να είναι μαλακοί και να μη σπάνε εύκολα.
Γεωργία Ζαβιτσάνου.
Αν βάλουμε δύο λοβούς σε ένα δοχείο με μισό κιλό ζάχαρη και ...την αφήσουμε για δεκαπέντε μέρες, θα φτιάξουμε μια ζάχαρη που έχει ένα
εξαίσιο άρωμα, ακόμα κι αν τη χρησιμοποιούμε σε μικρές ποσότητες,
Έτσι δίνουμε μια διαφορετική γεύση στον καφέ, στη φυσική λεμονάδα ή πορτοκαλάδα, στο κέικ, στην κρεμούλα ή στο ρυζόγαλο.
Θα τη βρείτε στα καλά μπαχαράδικα και φροντίστε οι λοβοί να είναι μαλακοί και να μη σπάνε εύκολα.
Γεωργία Ζαβιτσάνου.
http://i-diadromi.blogspot.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου