ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

0 Άκουσε για πρώτη φορά τη φωνή της


Γεννήθηκε κωφή και κατάφερε να ακούσει ύστερα από 29 χρόνια. Δείτε την αντίδρασή της σε ένα συγκλονιστικό βίντεο (Vid)

29 years old and hearing myself for the 1st time! by Stefanelonikitelo
Πως γίνεται να μην έχεις ακούσει την φωνή σου ποτέ; Αυτή ήταν η καθημερινότητα της 29χρονης Sloan Churman που ήταν κωφή σχεδόν όλη της την ζωή. Όλα αυτά μέχρι πριν 8 εβδομάδες που δέχτηκε ένα εμφύτευμα και κατάφερε να ακούσει την φωνή της για πρώτη φορά.

Το ίδιο όμως έκαναν και 344.000 χρήστες του διαδικτύου.

"Γεννήθηκα κωφή και πριν 8 εβδομάδες έλαβα ένα εμφύτευμα ακοής. Αυτο είναι το βίντεο που το ανοίγουν και ακούω τον εαυτό μου για πρώτη φορά", δήλωσε η Churman.

Η κοπέλα πριν την εγχείριση που της άλλαξε μια για πάντα την ζωή, χρησιμοποιούσε ακουστικά και διάβαζε τα χείλια, για να επικοινωνεί με τον περίγυρό της.

Γι αυτό και ξέσπασε σε κλάματα, όταν το εμφύτευμα Esteem της εταιρείας Envoy Medical τέθηκε σε λειτουργία.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...