ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

0 Την κορόιδευαν επειδή έμοιαζε με κλόουν


Την κορόιδευαν επειδή έμοιαζε με κλόουν (3)

Επί τρία χρόνια, η μικρή Connie υπέμενε τα χλευαστικά σχόλια και τα περίεργα βλέμματα εξαιτίας του αιμαγγειώματος με το οποίο γεννήθηκε στη μύτη.

Την κορόιδευαν επειδή έμοιαζε με κλόουν (2)
Η μητέρα της αναγκαζόταν να της κρύβει το πρόσωπο κάθε φορά που την πήγαινε στο γιατρό, προκειμένου να αποφεύγει τα «απαίσια σχόλια που έκαναν στην Connie», όπως λέει χαρακτηριστικά.
Τώρα πια η μικρούλα μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερη χωρίς να φοβάται για το αν θα την χαρακτηρίσουν ως «κλόουν», καθώς υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του αιμαγγειώματος.
Όταν ξύπνησε ύστερα από τρεισήμισι ώρες στο χειρουργείο η Connie σχολίασε ότι απέκτησε μια μύτη «σαν της μαμάς».
Οι γιατροί είχαν εντοπίσει μια σκιά στη μύτη του εμβρύου σε υπερηχογράφημα που έκαναν στην μητέρα όταν ήταν 26 εβδομάδων, αλλά όταν γεννήθηκε ήταν απολύτως υγιής.
Την κορόιδευαν επειδή έμοιαζε με κλόουν (1)

Δύο εβδομάδες μετά οι γονείς της Zara και Tom, είδαν ξαφνικά ότι μυτούλα της άρχισε να κοκκινίζει μέχρι που έφτασε να γίνει μια κατακόκκινη κηλίδα διαμέτρου τεσσάρων εκατοστών, καθώς μεγάλωνε όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά.
Αμέσως την πήγαν σε ειδικούς, οι οποίοι διέγνωσαν ότι το αιμαγγείωμα που εμφάνισε η μικρή ήταν ένας καλοήθης όγκος.
Η Connie ήταν το όγδοο μωρό στο Ηνωμένο Βασίλειο που πήρε το φάρμακο Propranolol (χρησιμοποιείται σε καρδιακές παθήσεις) για να εμποδίσει την ανάπτυξη του όγκου.
Την κορόιδευαν επειδή έμοιαζε με κλόουν (3)
Οι γιατροί είπαν στους γονείς της ότι δεν υπήρχε θεραπεία και ότι η μικρή θα μπορούσε μέχρι και να πεθαίνει από αιμορραγία σε περίπτωση που χτυπούσε στη μύτη.
Η μητέρα της όμως δεν το έβαλε κάτω και άρχισε να αναζητά γιατρό που θα μπορούσε να αναλάβει την περίπτωση της κόρης της και βρήκε τον χειρουργό Dr Iain Hutchison, ο οποίος ειδικεύεται στις παραμορφώσεις προσώπου.
Αφαίρεσε τον όγκο από την Connie τον περασμένο Μάρτιο, αφήνοντάς της μόνο ένα μικρό σημάδι.
Την κορόιδευαν επειδή έμοιαζε με κλόουν (4)
«Πριν από την επέμβαση η Connie ήταν πολύ ντροπαλή και όταν καταλάβαινε ότι οι άνθρωποι τη σχολίαζαν γύριζε το κεφάλι της από την άλλη πλευρά. Τώρα πια τα πηγαίνει πολύ καλά. Απέκτησε φίλους και εμείς νιώθουμε πολύ περήφανοι για εκείνη» είπε η μητέρα της.
Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...