ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

1 Ηλίανθος γίγας ξεπερνά τα 7 μέτρα!

Η κυρία Fielding από το Margate, του Kent της Αγγλίας, δικαίως περηφανεύεται για το ηλιοτρόπιό της καθώς έχει ξεπεράσει σε ύψος τα 7 μέτρα και συνεχίζει να μεγαλώνει. Η 48χρονη Βρετανή το έχει ονομάσει, δικαίως, λουλούδι Αϊφελ (Aiffel flower) Perierga.gr - Ηλίανθος γίγας ξεπερνά τα 7 μέτρα!

Φυσικά το φροντίζει καθημερινά αλλά και η ίδια δεν μπορεί να εξηγήσει το τεράστιο μεγεθός του, αφού όπως ισχυρίζεται δεν έχει χρησιμοποιήσει κανενός είδους λίπασμα. Ο συγκεκριμένος ηλίανθος ανήκει σε ένα είδος που συνήθως φτάνει τα 3 μέτρα, αλλά το συγκεκριμένο συτό τα ξεπέρασε πολύ εύκολα.
Perierga.gr - Ηλίανθος γίγας ξεπερνά τα 7 μέτρα!
Ωστόσο, παρά τα 7 του μέτρα, ο ηλίανθος απέχει ακόμη πολύ από το να σπάσει το σχετικό ρεκόρ καθώς το 2009 ο Γερμανός Hans-Peter Schiffer παρουσίασε έναν ηλίανθο ύψους 8,02 μέτρων!
Perierga.gr - Ηλίανθος γίγας ξεπερνά τα 7 μέτρα!
http://perierga.gr/

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...