ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

0 Κεφτεδάκια με ούζο και νιφάδες βρώμης !

Έγιναν κάτι κεφτεδάκια μούρλια,
τραγανά και ροδοψημένα εξωτερικά,
ενώ εσωτερικά ήταν αφράτα και πεντανόστιμα!

½ κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
½ κιλό κιμάς χοιρινός
1 μεγάλο κρεμμύδι
8 κουταλιές νιφάδες βρώμης
6 κουταλιές ελαιόλαδο
8 κουταλιές ούζο
2 αυγά
Αλάτι, πιπέρι και κύμινο
Δυόσμος
Αλεύρι και σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Λιώνουμε το κρεμμύδι στο μούλτι.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ζυμώνουμε καλά.
Αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου.
Κατόπιν, πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια,
 τα αλευρώνουμε ελαφρά
και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό σπορέλαιο
(σαν κουραμπιεδάκια δεν είναι; χαχα...)
Τα βγάζουμε σε χαρτοπετσέτα για να απορροφήσει το πολύ λάδι.
Τα σερβίρουμε ζεστά με μιά ανάμικτη σαλάτα,
 και φυσικά με ένα ποτήρι ούζο με μπόλικα παγάκια!!! 
Στην υγειά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...