ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

0 «Είναι άδικο να πληρώνει ο απλός κόσμος τα λάθη των πολιτικών»

Αποκλείει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τα κοινά ο Νίκος Γκάλης

Συγκλονισμένος από την αγάπη του κόσμου στην εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του δηλώνει ο Νίκος Γκάλης σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

«Ήταν κάτι συγκλονιστικό για μένα, αποδείχθηκε ότι ο κόσμος δεν ξεχνά. Πιστεύω ότι έφυγε κι αυτός ευχαριστημένος, όπως κι εγώ. Ήταν μια όμορφη βραδιά που ξύπνησε αναμνήσεις».

Ο Νίκος Γκάλης ερωτηθείς γιατί δεν έχει ασχοληθεί τόσο καιρό με τα κοινά απαντά ότι έχει δεχτεί κατά καιρούς διάφορες προτάσεις ωστόσο δεν θεωρεί ότι του ταιριάζει τέτοιος ρόλος.

Όσο για το ποιος φέρει την ευθύνη για την οικονομική κατάσταση στη χώρα, απαντά: «Προφανώς και φταίνε όσοι δεν κατάλαβαν πού πηγαίνει η οικονομία της χώρας ή δεν πήραν το μήνυμα των καιρών. Είναι άδικο για τον απλό κόσμο να πληρώνει τα λάθη κάποιων πολιτικών».

Τέλος, ο Νίκος Γκάλης συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για την πρόσφατη επιτυχία της, χαρακτηρίζει σημαντικούς παίκτες τον Σπανούλη και τον Διαμαντίδη, ενώ στην ερώτηση γιατί δεν έπαιξε στην εκδήλωση προς τιμήν του, δηλώνει: «Ήμουν έτοιμος να κάνω ένα μπάσιμο αλλά φορούσα παπούτσια που μπορεί να γλιστρούσαν και δεν ήθελα κάτι τέτοιο. Εντάξει, δεν ήθελα να χαλάσει η εικόνα που έχει ο κόσμος για μένα τόσα χρόνια. Ό,τι ήταν να δει το είδε πιστεύω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...