ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

3 «Gangnam Style», Ο Ερπετικός Χορός Που Ποδοπατά Τον Άνθρωπο !

Αν προσέξετε την παραπάνω φωτογραφία θα δείτε τις καταπληκτικές ομοιότητες που έχει ο χορός «Gangnam style» με το ανάγλυφο των "θεών εκδικητών" της αρχαίας Κίνας.

Αριστερά στο ανάγλυφο η οντότητα ποδοπατά ένα ανθρώπινο παιδί με βία και μίσος (βλέπε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του), ενώ στην δεξιά απεικόνιση η οντότητα αυτή τοποθετεί χιαστί τα χέρια της στο στήθος και είναι πιο ήρεμη, ενώ το παιδί απουσιάζει από την αναπαράσταση.

Η οντότητα αυτή δεν ανήκει στο ανθρώπινο είδος, είναι μια αρχαία βαρβαρική θεότητα που τρεφόταν με ανθρώπους, σύμφωνα με την κινεζική μυθολογία. Το ανάγλυφο παρουσιάζει μια θυσία ενός ανθρώπινου τέκνου συνοδευόμενη από το σχετικό χορευτικό τελετουργικό, άλλωστε δεν νοείτε θυσία δίχως χορευτικές φιγούρες και έντονες κινήσεις.

Είναι εμφανές οτι το παιδί στην δεύτερη αναπαράσταση (δεξιά) που απουσιάζει δείχνει πως έχει «καταναλωθεί» και η οντότητα δείχνει πιο ήρεμη μετά το γεύμα της. Τέλος παρατηρείστε τις γραμμές που ξεκινούν από το ύψος των σταυρωμένων χεριών εκατέρωθεν του σώματος και καταλήγουν στο κεφάλι και από τις δυο πλευρές. Ο συμβολισμός αυτός απεικονίζει την αύξηση της ενεργειακής του δύναμης μετά το «γεύμα» του.


Οι ερπετοειδείς για άλλη μια φορά παίζουν με την ανθρωπότητα και αποδεικνύουν πόσο εύκολα μπορούν να περάσουν μέσα από την μόδα οτιδήποτε θελήσουν ακόμη και τις χορευτικές τελετές ανθρωπο-βρωσίας. Ο άνθρωπος πρέπει να πάψει να ακολουθάει το ρεύμα της μόδας και να αρχήσει να γίνεται αυτόβουλο ον, επιβάλλεται δε, να ακολουθήσει το δικό του μονοπάτι μέσα από την αυτογνωσία και την αυτοκριτική ώστε να σταθεί στα πόδια του σαν γνήσιο θεϊκό παιδί και όχι να συμπεριφέρεται σαν άψυχο κατοικίδιο.

Είμαστε κοντά σε πολύ μεγάλες καταστάσεις που θα μας αναγκάσουν (είτε το θέλουμε είτε όχι) να κατασταλάξουμε νοητικά και ψυχικά, και να προβούμε σε επιλογές που θα χαράξουν το ρου της νέας ιστορίας. Ο άνθρωπος είναι το αφεντικό σε αυτό το πλανήτη και πρέπει να το πιστέψει αυτό, πρέπει να το πιστέψει σύντομα αν θέλει να ελπίζει σε «ΒΟΗΘΕΙΑ». 

hellasxg.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ....ΕΜΕΤΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΧΟΡΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΚΙΤΣΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να είναι τραβηγμένο αλλά είναι άξιο παρατήρησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ο άνθρωπος είναι το αφεντικό σε αυτό τον πλανήτη και πρέπει να το πιστέψει αυτό"
    δηλαδη φαντασου τι θα κανουμε οταν πιστεψουμε οτι ειμαστε τα αφεντικα του πλανητη,
    γιατι τωρα που ειμαστε "αψυχα κατοικιδια" τα εχουμε ηδη γαμ*σει ολα.

    Μηπως η θεοτητα ειναι ακομα ενας ανθρωπος που τρωει τον αλλον μεσα στη λυσσα του για αφεντιες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...