ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

0 Δημοτικό δωρεάν φυσικοθεραπευτήριο στην Μάνδρα Αττικής


02-fysikotherapeythrio-erythron

Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ενημερώνει τους δημότες του για τη δημιουργία πλήρως εξοπλισμένου φυσικοθεραπευτηρίου στη δημοτική ενότητα Ερυθρών.

Το φυσικοθεραπευτήριο θα καλύψει τις ανάγκες των δημοτών σε τοπικό επίπεδο, ενώ θα παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του στα ΚΑΠΗ και στους άπορους δημότες.
 
Η εν λόγω δομή θα φροντίζει για την αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων και για τη θεραπεία πληθώρας ασθενειών και δυσλειτουργιών, με την παροχή σύγχρονων τεχνικών και μεθόδων αξιολόγησης και θεραπείας (manual therapy, myofascial release, trigger point therapy, kinesiotaping, N.A.P., P.N.F κ.α.).
 
Ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Γεώργιος Δρίκος, δήλωσε σχετικά:
«Στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας ενεργούμε πάντα με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών και με ουσιαστικά έργα στοχεύουμε στη στήριξη του εντόπιου πληθυσμού και ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.
 
Το φυσικοθεραπευτήριο είναι ένα έργο σημαντικό που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Στις Ερυθρές, ποτέ πριν δεν παρέχονταν ανάλογες υπηρεσίες με αποτέλεσμα οι δημότες είτε να τις στερούνται, είτε στην καλύτερη περίπτωση να επιβαρύνονται με επιπλέον έξοδα για μετακίνηση σε άλλες περιοχές όπως η Θήβα, η Μάνδρα και η Ελευσίνα.
 
Πλέον με τη λειτουργία της δομής παρέχεται στους κατοίκους η δυνατότητα να κάνουν χρήση των υπηρεσιών της δίπλα στο σπίτι τους.
 
Με σταθερά βήματα, συνεχίζουμε την οικοδόμηση ενός σύγχρονου Δήμου, ανθρώπινου και κοινωνικού που δεν διακρίνει τους δημότες του, και που πάνω απ’ όλα, βάζει στην κορυφή των προτεραιοτήτων του, τον Άνθρωπο και τις ανάγκες του». “
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...