ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

0 Τα μυστικά έγγραφα, ο αποκρυφισμός και η μασονία...στη δίκη του μπάτλερ του πάπα


Υπάρχουν ορισμένοι δελεαστικοί «μεζέδες» από την έναρξη της ποινικής δίκης του πρώην μπάτλερ του Πάπα. Ολόκληρη η υπόθεση, σχετικά με τη διαρροή των μυστικών εγγράφων του παπά που
αποκαλύπτουν τη βαθιά-σπαρμένη διαφθορά στην τράπεζα του Βατικάνου, και άλλα εσωτερικά σκάνδαλα, επιβεβαιώνει κάποιες από τις θεωρίες συνωμοσίας που σχετίζονται με την Καθολική Εκκλησία:

Ο Πρώην μπάτλερ του Πάπα Βενέδικτου έκλεψε άκρως ευαίσθητα έγγραφα, που ο ποντίφικας τα είχε χαρακτηρίσει «για να καταστραφούν» διακινδυνεύοντας την ασφάλεια του Βατικανού μέσα από τις δράσεις του, είπε στη δίκη του την Τετάρτη η αστυνομία της Αγίας Έδρας.


Την τρίτη ημέρα της δίκης του Paolo Gabriele, η κατάθεση του απεικόνισε ένα άτομο γοητευμένο από τον αποκρυφισμό, τις μασονικές στοές, τις μυστικές υπηρεσίες , και τα του Βατικανού σκάνδαλα του παρελθόντος.

"Μπορείτε να καταλάβετε την ανησυχία μας όταν είδαμε αυτά τα έγγραφα. Αυτό ήταν μια συνολική παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της παπικής οικογένειας ", δήλωσε ο παράγοντας της αστυνομίας Stefano De Santis, ένας από τους τέσσερις παράγοντες που δήλωσαν ότι βρήκαν τα χαρτιά στο σπίτι του Gabriele, με τη χρήση ενός όρου του Βατικανού για τους πιο στενούς συνεργάτες του Πάπα.

Η διαρροή των ευαίσθητων εγγράφων του Gabriele σε έναν Ιταλό δημοσιογράφο, που σε μερικά από αυτά αντλείται η διαφθορά στο Βατικανό, προκάλεσε μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις του παπισμού του Πάπα Βενέδικτου. Τα έριξε στα φώτα της δημοσιότητας, πρόθυμος να τα τινάξει όλα, μέσα από μια σειρά σκανδάλων που περιλαμβάνουν τη σεξουαλική κακοποίηση των ανηλίκων από τους κληρικούς σε όλο τον κόσμο, και την κακοδιαχείριση στην τράπεζά του.


ΠΗΓΗ

http://www.apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...