ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

2 Playa de Gulpiyuri: Μια παραλία δίχως θάλασσα


Playa de Gulpiyuri: Μια παραλία δίχως θάλασσα (4)

Η «Playa de Gulpiyuri» είναι μια μικρή παραλία σε σχήμα κοχυλιού στη μέση ενός υπέροχου καταπράσινου λιβαδιού, κοντά στο Llanes, μια μικρή πόλη στο κέντρο των βόρειων ακτών της Ισπανίας. Βρίσκεται 100 μέτρα από την θάλασσα, όμως δεν συνδέεται άμεσα με αυτήν, αλλά μέσω ενός υπόγειου υδρογραφικού δικτύου σπηλαίων.


Playa de Gulpiyuri: Μια παραλία δίχως θάλασσα (2)
Δεν πρόκειται να δείτε το απέραντο μήκος του ωκεανού, αλλά ένα μικρό, υπέροχο κολπίσκο, ο οποίος θα σας αποζημιώσει. Παρ’ όλα αυτά, είναι μια κανονική παραλία με κύματα τα οποία εισέρχονται εκεί μέσω των σπηλιών από την παραλία Biscay. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως παρόλο που το μήκος της εν λόγω παραλίας είναι μόλις 40 μέτρα, υπάρχουν κατά καιρούς πολλοί που σερφάρουν στα ρηχά νερά της.
Playa de Gulpiyuri: Μια παραλία δίχως θάλασσα (3)
Playa de Gulpiyuri: Μια παραλία δίχως θάλασσα (5)
Playa de Gulpiyuri: Μια παραλία δίχως θάλασσα (1)
Playa de Gulpiyuri: Μια παραλία δίχως θάλασσα (6)

2 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά!!Έστω και νοητά να ταξιδεύουμε και λίγο και ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα τη δύσκολη!!Υπέροχες εικόνες,μοναδική παραλία,απίστευτο φαινόμενο!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έτσι ακριβώς...η κρίση συνδέεται άμεσα με την ψυχολογία μας....ας φροντίσουμε να την ανεβάζουμε....τα λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...