ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

0 Φοβερό:Συνήλθε από κώμα, όταν άκουσε την φωνή της κοπέλας του!

Είναι συγκλονιστικό! Έζησε χάρη στην φωνή της κοπέλας του.
Ζωντανή απόδειξη ότι η αγάπη μπορεί να καταφέρει τα πάντα είναι η περίπτωση του Μάθιου Τέιλορ και της αγαπημένης του Άντα Νούρουλ, που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας δάκρυα χαράς σε όποιον το διαβάζει.

Ο 31χρονος Μάθιου, δάσκαλος στο επάγγελμα, τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα ατύχημα στο Μπαλί και έμεινε για 10 ολόκληρους μήνες σε κώμα.

Οι γιατροί είχαν εξηγήσει στους γονείς του ότι οι ελπίδες να ζήσει είναι πολύ λίγες. Παρόλα αυτά τον κρατούσαν με τα μηχανήματα στην ζωή μέχρι να προετοιμαστούν –όσο γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις- για τα χειρότερα.

Η κοπέλα, την οποίο ο Μάθιου γνώρισε στην Ινδονησία, ερωτεύτηκε τρελά και αρραβωνιάστηκε, δεν μπορούσε να είναι στο πλευρό του μετά τους τρεις πρώτους μήνες, γιατί είχε λήξει η βίζα της.
Έτσι γύρισε στην πατρίδα της και μάθαινε νέα από τους γονείς του.


Μια μέρα που η Άντα μιλούσε με την μητέρα του, της ζήτησε να βάλει το ακουστικό στο αυτί του.
«Μόλις την άκουσε άρχισε να κουνάει τα χέρια, ενώ δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια του», λέει η μητέρα του.  «Ήταν φοβερό, προσπαθούσε να πιάσει το τηλέφωνο και όταν εκείνη τον ρώτησε κάτι είπε: ”ναι” »!

Το ζευγάρι, όταν βελτιωθεί λίγο ακόμα η κατάσταση του Μάθιου θα παντρευτεί. Πραγματικά συγκλονιστικό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...