ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

0 Φρ. Ολάντ: Oι Έλληνες έχουν δώσει πολλά


Oι Έλληνες έχουν δώσει πολλά την τελευταία περίοδο, δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ σε συνέντευξή του στο κρατικό κανάλι France 2, σχολιάζοντας τη δήλωση της Κριστίν Λαγκάρντ για τη φοροδιαφυγή των Ελλήνων.
Oι Έλληνες έχουν δώσει πολλά την τελευταία περίοδο, δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ σε συνέντευξή του στο κρατικό κανάλι France 2, σχολιάζοντας τη δήλωση της Κριστίν Λαγκάρντ για τη φοροδιαφυγή των Ελλήνων.

«Είναι γεγονός ότι υπάρχουν Έλληνες πολύ πλούσιοι οι οποίοι φοροδιαφεύγουν και αυτό δεν είναι αποδεκτό. Θεωρώ όμως ότι δεν είναι σωστός τρόπος να πούμε στους Έλληνες κοιτάξτε την κατάστασή σας συγκριτικά με τους Αφρικανούς που ζουν χειρότερα από εσάς. Χρειάζεται σεβασμός και εγώ τάσσομαι υπέρ του σεβασμού», πρόσθεσε.


Ο Γάλλος πρόεδρος υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου θα έχει συνέπειες για τους Έλληνες και τους Ευρωπαίους. 

Ακόμη, ο Φρανσουά Ολάντ τάχθηκε σήμερα υπέρ μιας ισορροπίας ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία, η οποία θα σέβεται και δεν θα παραβλέπει τους άλλους εταίρους και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.
«Δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι η Ευρώπη αντιμετωπίζεται ως ασθενής», πρόσθεσε και υπερασπίστηκε ακόμη μια φορά την έκδοση του ευρωομολόγου.

Αναφερόμενος, τέλος, στη Συρία, ο Γάλλος πρόεδρος δεν απέκλεισε μια στρατιωτική παρέμβαση προκειμένου να τερματιστεί η κρίση, με την προϋπόθεση ότι θα έχει την στήριξη του Συμβουλίου Ασφάλειας του ΟΗΕ. «Δεν είναι δυνατόν να επιτραπεί στο καθεστώς του Μπασάρ αλ Ασαντ να σφαγιάζει τον συριακό λαό», συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ,AFP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...