ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

0 Αεροπλάνα των ναζί στις ΗΠΑ; Πως βρέθηκαν εκεί;

Προς  το τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου πολλοί και πρώτα απ΄ όλα οι Αμερικανοί έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την αμυντική βιομηχανία που είχε ο Χίτλερ. Ειδικά την αεροπορική.

Γι΄ αυτό και πολλά πολεμικά αεροσκάφη των ναζί μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Seymour, της Ιντιάνα, όπου οι Αμερικανοί άρχισαν να τα μελετούν και να τα αντιγράφουν.


Η επιχείρηση ήταν ασφαλώς μυστική και υποτίθεται ότι τα αεροπλάνα αυτά δεν έφθασαν ποτέ στις ΗΠΑ.Τα αεροπλάνα διαλύθηκαν και τα κομμάτια τους “θάφτηκαν”.Οι Αμερικανοί είχαν συγκεντρώσει περίπου 80 αεροπλάνα των ναζί!

Τώρα όμως μια ομάδα ειδικών έχει αρχίσει να “επανασυναρμολογεί” όσα απ΄ αυτά τα αεροσκάφη και μπορεί .Το εγχείρημα είναι εξαιρετικά δύσκολο,αλλά και πολύ ενδιαφέρον.


Δείτε στο βίντεο τις προσπάθειες των Αμερικανών να “αναστήσουν” μερικά από τα πιο ιστορικά ααεροσκάφη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


 πηγή
http://ypogeia-drasi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...