ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

0 Αφάνισαν τους ρινόκερους για ιατρικούς λόγους


Ρεκόρ λαθροθηρίας σημειώθηκε φέτος στη Νότιο Αφρική λόγω της αύξησης της ζήτησης για κέρατα ρινόκερου, σύμφωνα με τη WWF. Ειδικότερα, με βάση τα τελευταία στοιχεία από τα Εθνικά Πάρκα της Νοτίου Αφρικής το 2011 σκοτώθηκαν 341 ρινόκεροι, ξεπερνώντας κατά πολύ το ρεκόρ του 2010 που ήταν 333 ζώα.


Η WWF αποδίδει την αύξηση της λαθροθηρίας στη Νότιο Αφρική και τη Δυτική Ασία στο γεγονός ότι η ζήτηση για κέρατα ρινόκερου, που χρησιμοποιούνται ως φάρμακα στην παραδοσιακή βιετναμέζικη ιατρική, εκτοξεύτηκε. Οι ρινόκεροι υποφέρουν έναν οδυνηρό θάνατο καθώς οι λαθροθήρες κόβουν το κέρατό τους και τους αφήνουν να αιμορραγούν μέχρι θανάτου. Την πενταετία 2000 με 2005 ο μέσος ρυθμός θανάτωσης ρινόκερων ετησίως στη Νότιο Αφρική ήταν 36 ζώα.


Τα σημερινά νούμερα δείχνουν ότι παρά τη λήψη μέτρων, η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και οι ρινόκεροι κινδυνεύουν με αφανισμό.

Πηγή

http://siteseeing.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...