ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

0 Ελέφαντας θρηνεί το χαμό του «φίλου» του

Η Tarra και η Bella ήταν αχώριστες
Η Tarra και η Bella, ένας ελέφαντας και ένας σκύλος, έγιναν φίλοι στο πάρκο προστασίας ελεφάντων «The Elephant Sanctuary» στο Τενεσί πριν από οκτώ χρόνια και από τότε ήταν αχώριστες.

Η σκυλίτσα όμως μια μέρα δέχτηκε επίθεση από κογιότ και πέθανε, αφήνοντας την Tarra να θρηνεί για το χαμό της καλύτερής της φίλης.
Τα δύο ζώα έπαιζαν και έτρωγαν μαζί ενώ πολλές φορές κοιμόντουσαν μαζί στην ίδια αποθήκη.

Οι υπάλληλοι του πάρκου εκτιμούν ότι η Tarra βρήκε το άψυχο σώμα της Bella μετά την επίθεση και τη μετέφερε στο σημείο που περνούσαν τον περισσότερο χρόνο τους.
«Η ιδέα ότι δεν μπορούσε να αφήσει το σώμα της Bella και το γεγονός ότι το μετέφερε στο “σπίτι τους” ραγίζει καρδιές» δήλωσε ο διευθυντής του Elephant Sanctuary, Robert Atikinson.
Στο παρελθόν η Tarra είχε μείνει στο πλευρό της Bella μέχρι να αναρρώσει από έναν τραυματισμό στην σπονδυλική στήλη.


www.newsbeast.gr
http://amanpoiare.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...