ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

0 ΙΟΥΔΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ - ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ"!

Πρόκειται για το βίντεο που είναι βέβαιο πως θα σοκάρει τους ψηφοφόρους του Λαος και όχι μόνο:


 Ο λαγός του Παπαδήμου, αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο: Καλεσμένος στην εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά, συναδέλφου του εντολοδόχου πρωθυπουργού στην Τριμερή και μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, τι μας λέει ο "Ορθόδοξος Υπερπατριώτης";



"ΖΗΤΩ"!!!
Ναι, καλά διαβάσατε και ακούσατε: "ΖΗΤΩ αν είναι ο Παπαδήμος στις Λέσχες και τα κλειστά "κλαμπ"!!!
Πανηγυρίζει το γιουσουφάκι των νταβατζήδων, επειδή τάχα ως μέλος των ΥΠΕΡΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ, θα τον...προσέχουν περισσότερο τον Παπαδήμο!

Αυτό είναι το "επιχείρημα" του κωλοτούμπα: Τόσο...συντριπτικό, που ακόμα κι ο Παπαχελάς απορεί, υπενθυμίζοντάς του πως και άλλοι πολιτικοί ήταν μέλη τέτοιων Λέσχεων, αλλά κατέρρευσαν!

Συνεχίζει το παραλήρημά του ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Καρατζαφέρης, λέγοντας πως "Είναι πατριώτης όποιος πάει στην Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ"!!!

Απίστευτα πράγματα!

Λες και βλέπουμε κάποιον άλλον και όχι εκείνον  που κατήγγειλε ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΠΟΤΕ τους Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, Τριμερή, Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και άλλα...ευαγή ιδρύματα!

"Λογίκεψε" τώρα ο ελεεινός και τρισάθλιος νενέκος, όπως λέει!

Αλήθεια, τι γνώμη έχουν γι'αυτές τις απαράδεκτες δηλώσεις οι ψηφοφόροι του;

Είμαστε σίγουροι πως, με εξαίρεση ορισμένα βολεμένα και καλοταισμένα κομματόσκυλα, όποιοι έχουν ακόμα έστω ελάχιστες πατριωτικές και θρησκευτικές ευαισθησίες, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ!

Το ίδιο ισχύει και για κάποιους, ελάχιστους Βουλευτές του συγκεκριμένου κόμματος!

Τους καλούμε να λάβουν αποφάσεις: Είτε να διώξουν ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!

Όσο για σένα, γελοίε Καρατζαφέρη: Να ξέρεις πως Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ!

Ο Ιούδας, αφού άρπαξε τα τριάκοντα αργύρια, αυτοκτόνησε! Τους άλλους προδότες που αναφέρεις, τους περίμενε κακό τέλος!

Μάθε τέλος, καραγκιόζαρε, πως ο Παπαδήμος και το οποιοδήποτε άλλο μέλος των "ιδρυμάτων", αγωνίζεται για το συμφέρον εκείνων και όχι της χώρας του!

Κατάλαβες γραικύλε που θα φωνάξεις και "Ζήτω";

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ!
Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...