ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

0 Τα Καλάβρυτα δεν είναι μόνο... χιόνι!

Το Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τους τοπικούς επιχειρηματίες, παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό τουριστικό πακέτο για το φθινόπωρο, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων πρωτοπορεί και ακολουθώντας την παγκόσμια τουριστική τάση, παρουσιάζει ένα ξεχωριστό ταξιδιωτικό πακέτο, αποκλειστικά για το φθινόπωρο, με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, σε ένα μέρος που έχει να «πει» πολλά, τόσο σε οικογένειες, όσο και σε νέους, μεμονωμένους ταξιδιώτες.


Το νέο πρόγραμμα, Αll inclusive Escape Kalavrita, σε συνεργασία του με τους τοπικούς επιχειρηματίες, πωλείται on-line μέσα από το www.kalavrita-ski.gr , αλλά και από επιλεγμένα ταξιδιωτικά γραφεία και περιλαμβάνει δραστηριότητες στη φύση, όπως πεζοπορία (hiking), σε πολλές και ενδιαφέρουσες πεζοπορικές διαδρομές στο Χελμό αλλά και την ευρύτερη περιοχή, τοξοβολία, orienteering (δημοφιλές άθλημα στη Βόρεια Ευρώπη στο οποίο καλείσαι να εντοπίσεις με τη βοήθεια πυξίδας κάποια σημεία μέσα στο δάσος) κ.ά., διαμονή και διατροφή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία και εστιατόρια των Καλαβρύτων, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Αν λοιπόν είστε από εκείνους που έχουν συνδέσει τα Καλάβρυτα με το χιόνι, ήρθε η ευκαιρία να το ξανασκεφτείτε. Τόσο η ιστορική πόλη της ορεινής Αχαΐας, όσο και η ευρύτερη περιοχή, έχουν να προσφέρουν πολλές επιλογές στον επισκέπτη: από δραστηριότητες στη φύση για τους πιο εναλλακτικούς, μέχρι επισκέψεις σε ενδιαφέροντα αξιοθέατα, όπως το εντυπωσιακό σπήλαιο Λιμνών των Καστριών, το Μουσείο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, αλλά και γευστική δοκιμή στο οινοποιείο Τετράμυθος.
Το πακέτο Αll inclusive Escape Kalavrita –κατ’ αντιστοιχία με το επιτυχημένο All inclusive ski του περασμένου χειμώνα- ξεκινά από τα 55 ευρώ το άτομο all inclusive και θα διαρκέσει από τις 10 Οκτωβρίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2011, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ξανά το αντίστοιχο πρόγραμμα all inclusive ski για τη χιονοδρομική περίοδο 2011-2012.

Για τη διαμονή σας, το πακέτο περιλαμβάνει ρομαντικά chalet, μοντέρνα ξενοδοχεία, ξενώνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενώ μπορείτε να απολαύσετε τις τοπικές γεύσεις σε παραδοσιακά εστιατόρια της περιοχής.

Οι διαδρομές για το πρόγραμμα του Hiking που έχουν επιλεγεί, είναι καλά σηματοδοτημένα μονοπάτια, τα περισσότερα από τα οποία είναι κομμάτια από το γνωστό ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4 και διαθέτουν πληθώρα μικρών θησαυρών φυσικού κάλλους. Κάποιες από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές είναι αυτή στο Βαλβούσι, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο, όπου η διαδρομή περνάει μέσα από το μαγευτικό ελατόδασος. Επίσης, η διαδρομή που ξεκινάει από το Μάζι και μέσα από ένα αρχαίο μονοπάτι καταλήγει στον νερόμυλο, τους εντυπωσιακούς καταρράκτες και τα πλατάνια στο Πλανητέρο, αλλά και η διαδρομή που ξεκινάει από τη γραφική Ζαχλωρού και ανεβαίνει μέχρι το Μέγα Σπήλαιο και τον ψηλό σταυρό.

Το πακέτο Αll inclusive Escape Kalavrita έχει δημιουργηθεί με σεβασμό στον Έλληνα τουρίστα και η φιλοσοφία του πρωτοποριακού εγχειρήματος αποτυπώνεται στις δηλώσεις του Ευθύμιου Βαζαίου, Διευθύνοντα Συμβούλου του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων: «Ο ελληνικός τουρισμός είναι η δύναμή μας.

Με γνώμονα της οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, αποφασίσαμε να προσφέρουμε ένα ελκυστικό πακέτο για όλους και να δώσουμε την ευκαιρία στο κόσμο να ξεδώσει, να ξεχαστεί και να περάσει όμορφα», δηλώνει ο κύριος Βαζαίος και συμπληρώνει: «Η Ελλάδα μας έχει σπάνιες, ξεχωριστές ομορφιές. Ελάτε να ανακαλύψτε τα Καλάβρυτα. Συνδυάστε τη διασκέδαση με την Ιστορία, τις φυσικές ομορφιές με ένα ολοκληρωμένο πακέτο που θα “γεμίσει” και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες».

Περισσότερες πληροφορίες για το Αll inclusive Escape Kalavrita, αλλά και δηλώσεις συμμετοχής στο πακέτο, θα βρείτε στο: http://www.kalavrita-ski.gr/el/ta-nea-mas/138-all-inclusive-escape- .

Πόπη Αθανασοπούλου

pathan@clickatlife.gr

 http://www.clickatlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...