ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

0 Ένας μασόνος παραδίδει την Ελλάδα σε έναν ανώτερο του μασόνο

Όλοι το ξέρουν και όλοι το συζητάνε.
Πλέον υπάρχουν και οι αποδείξεις για να πειστούν ακόμα και οι δύσπιστοι που εθελοτυφλούν ευελπιστώντας ότι οι κρατούντες θα ορθώσουν ανάστημα και λόγο στα αφεντικά τους.
Όταν ό ένας μασόνος (Jeffrey Mineiko ή αλλιώς Γιωργάκης Παπανδρέου) υποδέχεται τον ανώτερο του μασόνο Λουκά Παπαδήμο, το σημαντικό δεν είναι ο ασπασμός που βλέπει όλος ο κόσμος αλλά είναι η μυστική χειραψία των μασόνων.


Εντυπωσιακό είναι και το θράσος τους που τους στιγματίζει όταν ποζάρουν με καμάρι χαμογελώντας πονηρά, την στιγμή που οι δημοσιογράφοι καταγράφουν την παράδοση της Ελλάδας στην Τριμερή Επιτροπή.





Αν ακόμα υπάρχουν νοήμονες άνθρωποι που αμφιβάλουν για την υπάρξη των μυστικών χειραψιών στις τάξεις των μασόνων, μπορούν να διαβάσουν το παρακάτω κείμενο που αναφέρει λεπτομερώς τις αντίστοιχες χειραψίες.



http://www.ephesians5-11.org/handshakes.htm

http://www.katohika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...