ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

0 Φορτίστε το laptop σας πληκτρολογώντας!


Κάνετε chat και ξαφνικά βλέπεται ότι τελειώνει η μπαταρία του φορητού σας; Μια ομάδα ερευνητών από την Αυστραλία σας έχει βρει τη λύση! Η συγκεκριμένη ομάδα ανακάλυψε μία σίγουρα επαναστατική μέθοδο φόρτισης της μπαταρίας του laptop!

Πως;
Απλά πληκτρολογώντας! Σύμφωνα με τους εν λόγω ερευνητές οι χρήστες μπορούν να φορτίσουν το φορητό τους υπολογιστή απλά με τη χρήση του.


Αναλυτικότερα, η ανακάλυψη βασίζεται στην αξιοποίηση του πιεζοηλεκτρισμού, της ιδιότητας δηλαδή που έχουν ορισμένα υλικά να παράγουν ηλεκτρισμό μέσω της πίεσης ή της κίνησης.

Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι με τη βοήθεια ενός λεπτού φιλμ που τοποθετείται πάνω από τα πλήκτρα θα απομονώνει την ενέργεια που παράγεται από το πάτημα των πλήκτρων και θα φορτίζει την μπαταρία.
Για αναδημοσίευση του άρθρου, παρακαλούμε αναφέρετε την πηγή και το link του άρθρου.
via
http://siteseeing.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...