ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

0 Προσπάθησε να επιζήσει πίνοντας μόνο... το γάλα της γυναίκας του!

Όταν το νεογέννητο μωρό των Curtis και Katie μπήκε στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, η Katie ξεκίνησε σαν συνήθεια να αντλεί το μητρικό της γάλα κάθε δύο ώρες από φόβο ότι θα σταματήσει.

Το δεύτερο παιδί του ζευγαριού πήγε στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών επίσης, έτσι η Katie άρχισε τη συχνή άντληση γάλατος για άλλη μια φορά, τελικά δωρίζοντας το επιπλέον γάλα όταν...

πλέον δεν ήταν αναγκαίο. Η Katie έμεινε έγκυος και πάλι μετά το δεύτερο παιδί, και για άλλη μια φορά, το μωρό έπρεπε να επισκεφτεί την Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, έτσι ξεκίνησε την άντληση και πάλι, αλλά αυτή τη φορά οι τράπεζες γάλακτος δεν έπαιρναν το γάλα που το ζευγάρι προσπαθούσε να δωρίσει για διάφορους λόγους, μία εκ των οποίων ήταν τα φάρμακα που έπαιρνε εκείνο τον καιρό η Katie.

Έτσι, οι Curtis και Katie αποφάσισαν να αποθηκεύουν σε ένα μεγάλο καταψύκτη (φωτογραφία πάνω) το κατεψυγμένο μητρικό γάλα. Το ζευγάρι τελικά έπρεπε να μετακομίσει, και ανακάλυψε ότι η μεταφορά όλων των αποθηκευμένων δοχείων γάλακτος θα κοστίσει περισσότερο από όσα ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν. Αντί να πετάξουν το γάλα, ο Curtis αποφάσισε ότι θα πιει το γάλα ώστε να δει με την ευκαιρία πόσο καιρό το σώμα του θα μπορούσε να επιβιώσει μόνο με το μητρικό γάλα. Φυσικά, το ζευγάρι έγραφε παράλληλα σε blog σχετικά με αυτήν του την εμπειρία..

Οι Curtis και Katie είχαν πάρει το πείραμα στα σοβαρά, όπως και τον έλεγχο του μητρικού γάλακτος και την παρακολούθηση τους βάρους του Curtis και της θερμιδικής του πρόσληψης. Το ζευγάρι μέτρησε ότι το μητρικό γάλα περιέχει περίπου 27-32 θερμίδες ανά ουγγιά, έτσι ο Curtis έπρεπε να παίρνει 66 ουγγιές μητρικού γάλακτος ανά ημέρα, προκειμένου να κρατήσει το στάνταρ των 2.000 θερμίδων την ημέρα.

Σε ένα άρθρο στο blog τους που αφορά την 1η και 2η ημέρα του πειράματος, ο Curtis ισχυρίζεται ότι δεν είναι πλέον πεινασμένος, και αντ 'αυτού, η πείνα εκδηλώνεται με δίψα η οποία σβήνει με 16 ουγγιές του μητρικού γάλακτος, το οποίο τον κρατά ικανοποιημένο για δύο έως τέσσερις ώρες. Στην 3η ημέρα στο blog όμως αρχίζει λέγοντας ότι είναι πολύ πιο πεινασμένος από την προηγούμενη μέρα, και αντί για τις 66 ουγγιές που υπολόγιζε θα πιει 104 ουγγιές γάλακτος. Ισχυρίζεται επίσης ότι, μέχρι στιγμής, δεν έχει πια προβλήματα στο στομάχι, όπως η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση ούτε πόνους στο στομάχι και ναυτία, αν και ισχυρίζεται ότι στο έντερο του πλέον υπάρχει "μεγάλη μάζα αερίων" αλλά όχι σε βαθμό που να τον ενοχλεί.

Τελικά ίσως η Katie πάντως να πρέπει να επικοινωνήσει καλύτερα με την εταιρεία που φτιάχνει παγωτό από μητρικό γάλα...

http://www.koulo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...