ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

0 Η LADY DAY Η ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΜΟΥΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!


Το 1971 οι Κινεζικές αρχές αποφάσισαν να φτιάξουν ένα καταφύγιο πολέμου στην πόλη Changsha, μετά από λίγες μέρες τα εργαλεία εκσκαφής έπεσαν σε ένα τάφο από την δυναστεία ΗAN!! Δεν περίμενε κανένας όταν ανακάλυπταν τον συγκεκριμένο τάφο ότι θα έβρισκαν μια μούμια που θα προβλημάτιζε τους ειδικούς μέχρι και σήμερα!! Ανακάλυψαν πάνω από χίλια άριστα διατηρημένα αντικείμενα που συνόδευαν το πτώμα της μούμιας. Ώσπου οι αρχαιολόγοι βρήκαν την μούμια την οποία και ονόμασαν  Lady Day…


Όταν αποφάσισαν οι αρχαιολόγοι να μετακινήσουν την μούμια έμειναν έκπληκτοι από την ευκαμψία που είχε το σώμα της!! Όταν μεταφέρθηκε για νεκροτομή και για εξέταση εκεί ήρθε ακόμη μια έκπληξη αλλά και ένα μυστήριο που δεν μπορεί να λύσουν οι ειδικοί μέχρι σήμερα. Το δέρμα της μούμιας σε όλο της το σώμα είναι μαλακό όπως την ημέρα που πέθανε, τα εσωτερικά της όργανα όπως καρδιά στομάχι συκώτι πνευμόνια, κ.τ.λ. είναι όλα στην θέση τους μέχρι και το αίμα που είχε μέσα της ήταν ανέπαφο και δεν είχε επηρεαστεί από την πάροδο του χρόνου!!


Στο στομάχι της ανακάλυψαν σπόρους από πεπόνι που είχε καταναλώσει πριν πεθάνει οπού και οι σπόροι ήταν και αυτοί σε τέλεια κατάσταση σαν να τους είχε καταναλώσει εκείνη την ώρα!! Ακόμα πιο περίεργο είναι η ευκαμψία των άκρων της, ενώ όλες οι άλλες μούμιες έχουν την νεκρική ακαμψία, δηλαδή δεν μπορούν να κουνηθούν τα μέλη τους όπως όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει η συγκεκριμένη μούμια δεν δείχνει να έχει αυτό το φαινόμενο προβληματίζοντας ακόμα πιο πολύ όλους τους ειδικούς σε όλους τους τομείς που την εξέτασαν…. Το αίμα της μούμιας είναι ομάδας Α+ αλλά το πιο απίστευτο είναι ότι έρεε στις φλέβες της αλλά και στο υπόλοιπο σώμα της …

Η συγκεκριμένη μούμια, ήταν κάποτε η Zιν Ζουι, γυναίκα του Χαν ο οποίος ήταν ηγεμόνας στην περιοχή Day, όλοι οι ειδικοί που ασχολούνται με τις μούμιες την θεωρούν ως την πιο καλοδιατηρημένη μούμια στον κόσμο με την ηλικία που έχει.

Η γυναίκα πέθανε σε ανάμεσα γύρω στα 178-145 π.Χ. σε ηλικία 50 με 55 ετών. Οι ειδικοί κατέληξαν να υπολογίσουν ότι οι τότε Κινέζοι ταριχευτές δεν χρησιμοποιούσαν την τεχνική  οπού έκαναν οι Αιγύπτιοι στις μούμιες με το να αφαιρέσουν τα εσωτερικά όργανα, αλλά να βουτήξουν το σώμα σε ένα ειδικό υγρό!!

Αυτό δεν είναι απίστευτο γιατί οι Κινέζοι αλχημιστές μπορεί να μην ήταν διάσημοι όπως οι Ευρωπαίοι αλλά έχει αποδειχτεί ατράνταχτα ότι είχαν μυστικά που θα τα ζήλευαν όλοι οι δυτικοί αλχημιστές!!! Θα μου πείτε πως είναι δυνατόν να υπήρχαν αλχημιστές πριν 2000 χρόνια στην Κίνα; Η Κίνα είναι μια τεράστια χώρα με πολλά κρυμμένα μυστικά, μην ξεχνάτε ότι το Σινικό τοίχος κτίστηκε 1500 χρόνια π.Χ. και είναι το μοναδικό τεχνητό έργο που φαίνεται από το διάστημα!! Ίσως πριν 2000 χρόνια να μην τους ονόμαζαν αλχημιστές, ίσως να τους ονόμαζαν μάγους ή μύστες, αλλά το όλο θέμα με την τόσο παράξενη μούμια πιστεύεται ότι έχει να κάνει με αλχημεία ή με ένα είδος αλχημείας….. τα μυστικά των Κινέζων μάγων, αλχημιστών, η ακόμα και από μύστες έρχονται σιγά σιγά στην επιφάνεια.
 
Η Κίνα έχει μια τεράστια κληρονομιά από έναν αρχαίο πολιτισμό ισάξιο της Ελλάδας και της Αιγύπτου, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες χώρες, είναι μια χώρα με πολλά μυστήρια που έρχονται από το παρελθόν της χώρας αυτής αλλά έχει και μυστήρια τα οποία υπάρχουν και μέχρι σήμερα. Ένα τελευταίο πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι Κινέζοι αρχαιολόγοι είναι γιατί θάφτηκε η γυναίκα γυμνή!! Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ποτέ θα βγάλουν άκρη το πώς και το γιατί; Οι Κινέζοι ήταν και είναι ένας λαός που όταν θέλει να κρύψει κάτι το κάνει με τεράστια επιτυχία ειδικά όταν πρόκειται για θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με αρχαίο ή και σύγχρονο μυστικισμό……….

Για να έντονο λίγο παραπάνω το μυστήριο σε λίγα χιλιόμετρα από το συγκεκριμένο τάφο βρεθήκαν άλλοι δυο τάφοι, οπού μέσα τους βρέθηκαν δυο μούμιες στην ίδια κατάσταση όπως η Lady Day!!! Ο ένας ήταν ένας δικαστής ονόματι Sui,  ενώ η άλλη μούμια είναι μια γυναίκα πάλι ονόματι Ling Huiping οπού και αυτή ήταν γυναίκα ενός ηχηρού άρχοντα της δυναστείας των Han!!!

Εκτός από το National Geographic έχουν φτιαχτεί αλλά πέντε ειδικά ρεπορτάζ για την μούμια της Lady Day από την Κίνα αλλά και από την Νέα Ζηλανδία και έχουν προβληθεί σε πολλές χώρες του κόσμου!! Οι τελευταίες ανακαλύψεις για την συγκεκριμένη μούμια έδειξαν ότι πέθανε από καρδιακά προβλήματα…… όσο για το υγρό που βουτήχτηκε για να διατηρηθεί έτσι τόσες χιλιάδες χρόνια οι Κινέζοι μυστικιστές επιμένουν ότι πρόκειται για το περιβόητο << ελιξίριο της αθανασίας!!! >>……..  στον τάφο της βρέθηκε και η προσωπογραφία της γυναίκας η οποία είναι σε τέλεια κατάσταση οπού οι επιστήμονες έφτιαξαν ένα αντίγραφο πως θα έμοιαζε σε κανονική μορφή. Κανείς δεν ξέρει ακόμα γιατί το πρόσωπο της έχει παραμορφωθεί έτσι……… Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

http://www.invisiblelycans.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...