ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

0 Στιγμές αγωνίας για έναν βάτραχο. Πολύ όμορφο βίντεο.

Απέφυγε το τσίμπημα φιδιού με κίνδυνο να χάσει τη ζωή του

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσες μοναδικές σκηνές εκτυλίσσονται στη φύση οι οποίες δυστυχώς δεν γίνονται αντιληπτές από το ανθρώπινο μάτι; Το κενό αυτό έρχονται να συμπληρώσουν ντοκιμαντέρ όπως αυτό που ακολουθεί.

Στιγμιότυπο από ντοκιμαντέρ του BBC αποτυπώνει στιγμές από τη ζωή στη φύση, όπως για παράδειγμα την προσπάθεια βάτραχου να αποφύγει το τσίμπημα φιδιού.

Η κάμερα κατέγραφε την πτώση βάτραχου από φύλλο δέντρο καθώς και τη στιγμή που το μικρό πλασματάκι προσπαθεί εναγωνίως να κρατηθεί από κλαδί για να μην καταλήξει στο έδαφος.


http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/223960/stigmes-agonias-gia-enan-vatraho/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...