ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

0 Πύθωνας κατέληξε στο νοσοκομείο έπειτα από δάγκωμα ανθρώπου

«Απρόκλητη επίθεση»
Σακραμέντο: Το να επιτεθεί φίδι σε άνθρωπο μπορεί να μην είναι είδηση, αυτό όμως σίγουρα είναι: ένας κατοικίδιος πύθωνας στην Καλιφόρνια αναρρώνει στο κτηνιατρείο έπειτα από το διπλό δάγκωμα που δέχτηκε από έναν μεθυσμένο άνδρα.

Ο Ντέβιντ Σανκ, 54 ετών, συνελήφθη την Παρασκευή στο Σακραμέντο με την κατηγορία της απρόκλητης επίθεσης σε....
ερπετό, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε από το κρατητήριο στο κανάλι KOVR-TV, ο Σανκ δήλωσε ότι δεν θυμάται τι είχε συμβεί επειδή είχε πιεί. «Μεθάω και τρελαίνομαι. Δεν ξέρω. Είμαι αλκοολικός εδώ και καιρό» είπε.

Τόνισε πάντως ότι νιώθει «απαίσια» για την πράξη του...

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό από το ζευγάρι στο οποίο ανήκει το κατοικίδιο. Όταν έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος, βρήκαν τον Σανκ πεσμένο στο πάτωμα με αίματα στο πρόσωπο.

Όπως τους ενημέρωσαν οι ιδιοκτήτες του φιδιού, ο 54χρονος επιτέθηκε στον πύθωνα «στα καλά καθούμενα» όταν του τον έδωσαν να τον κρατήσει. Δάγκωσε μάλιστα το φίδι δύο φορές και του έκοψε κομμάτι από το δέρμα.

To άτυχο ερπετό χειρουργήθηκε εσπευσμένα και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, αν και χρειάστηκε να του αφαιρεθούν δύο πλευρά.

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/09/blog-post_69.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...