ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

0 Η Lady Babushka


Στην ανάλυση των φιλμ και των φωτογραφιών που απαθανάτισαν την δολοφονία του Τζον Φ. Κένεντι το 1963, μέσα στο πλήθος που βρισκόταν κοντά στο αυτοκίνητο, ήταν μια μυστηριώδης γυναίκα. Φορούσε ένα καφέ παλτό και ένα μαντίλι στο κεφάλι της (για αυτό το λόγο ονομάστηκε Lady Babushka, από τις Ρωσίδες γιαγιάδες που φορούσαν μαντίλια στα μαλλιά τους. Μπάμπουσκα σημαίνει “γιαγιά”.)
Στα στιγμιότυπα των ταινιών, φαίνεται ότι αυτή η γυναίκα κρατούσε κάτι μπροστά στο πρόσωπο της. Μια κάμερα. Μετά τους πυροβολισμούς, όταν ο περισσότερος κόσμος διασκορπίστηκε, η Babushka παρέμεινε εκεί και κατέγραφε τα γεγονότα, ενώ λίγο αργότερα χάθηκε στους δρόμους του Elm Street.


Αυτό που κάνει την υπόθεση ακόμα πιο περίεργη, είναι ότι παρόλο που το FBI, μέσω του Τύπου, ζήτησε από αυτήν την γυναίκα να παραδώσει τα ντοκουμέντα της κάμερας, εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ.
Το 1970 μια γυναίκα, η Μπέβερλι Όλιβερ, εμφανίστηκε, ισχυριζόμενη ότι είναι η Babushka, αλλά η ιστορία της παρουσίαζε πολλά κενά και μέχρι σήμερα θεωρείται ότι λέει ψέματα.
Κανείς δεν ξέρει ποια ήταν αυτή η γυναίκα με το μαντίλι και για ποιο λόγο δεν παρέδωσε ποτέ αυτά που τράβηξε στην αστυνομία.
http://mysteries.b2w.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...