ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

0 ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΗΤΗ ΕΛΕΝΙΝ ΣΤΙΣ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Στο μέρος που φημολογείται πως βρίσκονται τα μεγαλύτερα καταφύγια και ο έλεγχος διαχείρησης κρίσεων σε περίπτωση συμβάντων.. Σε υψόμετρο πολλών χιλιάδων μέτρων μακρυά από θάλασσες και άλλους κινδύνους βρίσκεται το απόλυτο φυσικό καταφύγιο.
Εκεί που βρίσκεται το διάσημο αεροδρόμιο και έχει σχήμα σβάστικας και πολλά άλλα περίεργα..


 Εκεί που μεταφέρθηκαν τα κεντρικά γραφεία των μυστικών.... υπηρεσιών της Αμερικής CIA και FBI. Εκεί που βρίσκεται το Northern Command και το US Space Command που βρίσκεται μέσα στην αεροπορική βάση Peterson . Εκεί που φημολογείται πως είναι η καρδιά των υπογείων σιδηροδρομικών τούνελD.U.M.BS που εκτείνονται σε όλη την χώρα.
Ναι, ο Ομπάμα στις 27 Σεπτεμβρίου, όταν ο κομήτης Ελενίν ευθυγραμμιστεί με την γη και τον ήλιο, θα βρίσκεται στον Denver Colorado.
Όπως γράφει το huffingtonpost.com θα επισκεφθεί την Δυτική Ακτή αρχίζοντας από το Seattle, στην συνέχεια θα επισκεφθεί την πολιτεία της California και θα κάνει τρείς στάσεις σε San Francisco, San Diego και Los Angeles και ο τελικός προορισμός θα είναι το Denver.
Φανταζόμαστε πως είναι απλή σύμπτωση μια και ο κομήτης δεν φαίνεται πως είναι κάτι το ανησυχητικό..
 
Οι κυβερνήσεις και ιδίως η Αμερική γνωρίζουν οτι ο κομήτης Ελενιν είναι πολύ επικίνδυνος για την γη!!
Κομήτης ΕΛΕΝΙΝ παρελθόν ,παρόν,μέλλον!!
 

http://www.apocalypsejohn.com/2011/09/27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...