ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

0 Αυτά που δεν δείχνουν και δεν λένε τα Δυτικά ΜΜΕ για την Λιβύη (Συγκλονιστικό Video)

Ήταν 19 Μαρτίου του 2011 που οι μηχανές του ΝΑΤΟ έβαλαν μπροστά και με τρομακτική ισχύ και άρχισαν να πλήττουν ένα κυρίαρχο κράτος με νόμιμη κυβέρνηση.
Απλά η Ουάσινγκτον, το Λονδίνο και το Παρίσι είχαν αποφασίσει τι είναι το καλύτερο για τον λαό της Λιβύης μιας και αυτή την πλούσια σε πόρους χώρα δεν την είχαν οι Τραπεζίτες της στον έλεγχος τους.
Η πρακτική αρχαία και αλάνθαστη οι μυστικές υπηρεσίες βρήκαν κάποιους Εφιάλτες τους βάπτισαν, εξεγερμένους για να θολώσουν τα νερά στην κοινή γνώμη και να υπάρχει αφορμή για μια επέμβαση χωρίς να επέμβουν χερσαίες δυνάμεις του ΝΑΤΟ παρά μόνο επίλεκτες μονάδες υποστήριξης...
112 Πύραυλοι εκτοξεύθηκαν μόνο την πρώτη νύχτα τον επιδρομών. Με τέτοια ισχύ πηρός και το πιο καλά οργανωμένο Έθνος δεν θα άντεχε τόσους μήνες που άντεξε ο Λιβυκός λαός να του επιβάλουν οι ΝΑΤΟικοες δυνάμεις με την δύναμη των όπλων την θέληση τους. Οι Παγκόσμιοι τρομοκράτες για άλλη μια φορά έφτασαν στον στόχο τους. Σήμερα η Τρίπολη βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές ελλείψεις σε πόσιμο νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, βενζίνη και Ιατρικές υπηρεσίες.
Ο Naomi Klein στο " Δόγμα του σοκ" αναφέρει καθαρά πως ο νεοφιλελευθερισμός εκμεταλλεύεται απειλές κατά της ασφάλειας, τρομοκρατικές επιθέσεις, οικονομικές δυσκολίες, οι φυσικές καταστροφές και πολέμους.
Στο βιβλίο του ο Milton Friedman το 1962 ! παρακαλώ λέει " Μόνο μια κρίση - πραγματική η πλασματική παράγει αληθινή αλλαγή. Οι ενέργειες που γίνονται τότε κάνουν το αδύνατο να είναι πολιτικά αναπόφευκτο.
Ο Friedman πίστευε ότι η μόνη λειτουργία της Κυβέρνησης πρέπει να είναι, η προστασία της ελευθερίας από εξωτερικούς εχθρούς, την προστασία της ιδιωτικής περιουσίας και τη διατήρηση του νόμου και της Τάξης. Όλα τα υπόλοιπα στα χέρια του δημοσίου είναι Σοσιαλισμός, λέξη μισητή ειδικά στην λέσχη Bilderberg της Νέας Τάξης με άρχοντες και δουλοπάροικους.


http://katohika.blogspot.com/2011/08/video_31.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...