ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

0 Τυφλός σκύλος έχει για οδηγό άλλο σκύλο!

Ο καλύτερος φίλος ενός σκυλιού, είναι... ένας άλλος σκύλος! Όταν ο δεκάχρονος Zac έχασε την όραση του, η φίλη του Lilli το βοήθησε από την πρώτη στιγμή, ενώ ως τώρα δεν τον αφήνει λεπτό από τα μάτια της. 

H Lilli ακολουθεί το φίλο της παντού, περπατά δίπλα του στο δρόμο, ενώ τον αφήνει να ακουμπά το κεφάλι του επάνω της, όταν χάνεται ή κουράζεται. Ο τωρινός ιδιοκτήτης τους μετακομίζει στο εξωτερικό και οι δυο τους ψάχνουν ένα νέο σπίτι χωρίς φυσικά να χρειαστεί να χωριστούν.

«Είναι αχώριστα, είναι σαν τηλεπάθεια ο τρόπος που επικοινωνούν και είναι απίστευτο, όταν το βλέπει κανείς. Ο Zac ρουθουνίζει και μυρίζει και η Lilli στέκει κοντά του, ώστε να του υποδείξει που να πάει. Του παρέχει σιγουριά», λέει η φιλόζωη Sarah Bussell, για τον τρόπο που επικοινωνούν οι μικροί φίλοι.


newsbeast.gr
Xamaileon News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...