ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

0 Μανιταρόσουπα βελουτέ

Υλικά : 1/2 κιλού μανιτάρια άγρια (βολίτες) ή του εμπορίου (αγαρικά- πορτο-μπέλο)
4 πατάτες
2 κρεμμύδια
2 καρότα
αλάτι πιπέρι
1 κουταλιά βούτυρο

Εκτέλεση: 1. Ζεματίζουμε τα μισά μανιτάρια σε ζεστό νερό με αλάτι και αφού τα σουρώσουμε τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά .Το νερό αυτό δεν το πετάμε γιατί με αυτό θα κάνουμε τη σούπα. 2. Έχουμε βράσει τις πατάτες , τα κρεμμύδια , τα καρότα και αφού τα κόψουμε στο μπλέιλντερ τα ρίχνουμε στο νερό που είχαμε ζεματίσει τα μανιτάρια και τα βάζουμε να βράσουν . 3. Με τον ίδιο τρόπο κόβουμε και τα μανιτάρια –να γίνουν αλοιφή-τα ρίχνουμε στο νερό και αφού προσθέσουμε το βούτυρο, το αλάτι και το πιπέρι την αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να χυλώσει. Αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό και τελειώνοντας λεμόνι.

4. Τηγανίζουμε τα υπόλοιπα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, σερβίρουμε τη σούπα τα ρίχνουμε από πάνω και τελειώνουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό .

Μικρό μυστικό:
Τη σούπα αυτή μπορούμε να την κάνουμε και με αποξηραμένα μανιτάρια
Πριν τα χρησιμοποιήσουμε πρέπει να τα βάλουμε σε χλιαρό νερό για 30 λεπτά να μουσκέψουν.

http://manitarosyntages.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...