ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011

0 Έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ με… 34 δάχτυλα! (Photos)


34 δάχτυλα (1)
Στο βιβλίο Γκίνες πέρασε ένα αγοράκι ενός έτους από την Ινδία, αφού γεννήθηκε με 34 δάχτυλα σε χέρια και πόδια!

Πιο συγκεκριμένα, το αγοράκι, λόγω μιας σπάνιας γενετικής ανωμαλίας, έχει επτά δάχτυλα σε κάθε χέρι και από δέκα δάχτυλα σε κάθε πόδι. Συνολικά μετρά 34 δάχτυλα.

34 δάχτυλα (2)
“Ήμουν πολύ χαρούμενη όταν ήρθε στον κόσμο, γιατί ήταν το πρώτο μας παιδί. Αλλά αργότερα, όταν είδα τα δάχτυλά του σοκαρίστηκα και ένιωσα έκπληξη”, αναφέρει η μητέρα του μικρού Αξσατ Σαξένα στη βρετανική mailonline.
Το νεαρό αγοράκι, που είχε την ασθένεια της “πολυδακτυλίας” (polydactyly) υποβλήθηκε σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις με αποτέλεσμα την αφαίρεση όλων των επιπλέον δακτύλων. Μάλιστα, οι γιατροί δημιούργησαν αντίχειρες από τα τμήματα των δαχτύλων που έχουν αφαιρεθεί.
34 δάχτυλα (3)
Το ρεκόρ που κατέρριψε ο μικρός Αξσάτ άνηκε σε ένα 6χρονο αγοράκι από Κίνα που είχε συνολικά 31 δάκτυλα, 15 στα χέρια και 16 στα πόδια.
34 δάχτυλα (4)
34 δάχτυλα (5)
Πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...