ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

0 Μήπως ήρθε η ώρα να γίνουμε περισσότεροι στις πλατείες...;

Υπό φυσιολογικές συνθήκες ακόμα και οι αμετανόητοι υποστηρικτές των πράσινων και γαλάζιων ανθρωπάκων μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς γίνεται. Ακόμα και οι ηλικιωμένοι υποστηρικτές τους αλλά και οι νεώτεροι δεν τα έχουν χαμένα, ξέρουν τι ακριβώς παίζει αλλά για τους δικούς τους λόγους αρνούνται να το παραδεχτούν.
Είναι ξεκάθαρο ότι η τόση βια που χρησιμοποιείται εναντίων των Ελλήνων εξεγερμένων και η τόση λύσσα των βουλευτών να περαστεί το μνημόνιο ταχύτατα έχει μόνο κακή επίδραση στον λαό, αφού ποτέ δεν πάρθηκε στην νεότερη Ελλάδα κάποιο μέτρο υπέρ του Έλληνα (ποιος διαφωνεί άραγε;).

Θα πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι ότι είναι άνθρωποι, όλοι μας κάναμε κατά καιρούς στη ζωή μας λάθος επιλογές άλλα ο εγωισμός μας είναι αυτός που δεν μας επιτρέπει να το παραδεχτούμε, αυτό το μεγάλο εγώ που μας διδάσκει λανθασμένα να μην ακούμε κανέναν και πως κανείς εκτός από εμάς δεν έχει δίκιο.
Είναι γεγονός πως όσοι κατά καιρούς έχουν ψηφίσει αυτούς που τώρα μας καταστρέφουν το έκαναν είτε από δικιά τους άγνοια είτε από αφέλεια. Θα πρέπει να γνωρίζουν αυτοί οι άνθρωποι πως δεν είναι ντροπή να καταλάβουν το λάθος τους αλλά αντιθέτως είναι πολύ θαρραλέο αφού δεν το κάνει ο καθένας. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν πως δεν ξεφτιλίζεται η προσωπικότητα τους αν παραδεχτούν το λάθος τους και προσπαθήσουν να το αλλάξουν, και τέλος θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτή τη δύσκολη στιγμή η χώρα κρίνετε από αυτούς διότι αυτοί αποτελούν το 40% του λαού που υποστηρίζει τον δικομματισμό.
Θα πρέπει να δείξετε υπευθυνότητα και τσαγανό, γιατί το έχετε και γιατί το υπόλοιπο 60% χρειάζεται κι εσάς στον αγώνα του για την ανεξαρτησία της χώρας. Το ξέρω, το ξέρουμε όλοι, είναι το κοινό μας μυστικό, ίσως να έχετε πελατειακές σχέσεις με διάφορους βουλευτές ίσως την εργασία σας σας την έκανε δώρο κάποιος από τους πολιτευτές, όμως αυτό σας δεσμεύει δεν σας αφήνει να δείτε πως δεν πρέπει να τους υποστηρίξετε γιατί είναι ψεύτες.
Το πιο πιθανό είναι ότι αυτές οι γραμμές να μην έπιασαν τόπο γιατί ίσως να σκεφτήκατε από μέσα σας '' και ποιος είσαι εσύ που μας το λες'', ίσως πάλι κάποιοι να τα πήρατε σοβαρά αυτά που γράφονται εδώ αλλά αμέσως τα απορρίψατε, ενώ οι περισσότεροι δεν φτάσατε ούτε καν στο τέλος. Εγώ πάντως θα λέω ότι σας μίλησα, σας επισήμανα τα λάθη σας χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν. Ελπίζω να μας βοηθήσετε στον αγώνα μας και να δούμε τις πλατείες ακόμα πιο γεμάτες, διότι πρέπει 10.000.000 Έλληνες να είμαστε στον δρόμο, ελπίζουμε να μας βοηθήσετε στον αγώνα μας για λαϊκή κυριαρχία και εθνική ανεξαρτησία.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...